FCSB Conference League MM Stoica Superliga

Prima reacție a lui MM Stoica după eșecul rușinos al FCSB-ului cu Silkeborg

FCSB a fost "spulberată" de Silkeborg în deplasare, scor 0-5, în grupele Conference League. Partida a fost transmisă în direct pe PRO ARENA și VOYO.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 07 Octombrie 2022, 20:32
Data actualizarii: Vineri 07 Octombrie 2022, 20:35

MM Stoica a recunoscut evoluția rușinoasă a FCSB-ului din Danemarca și a evidențiat faptul că eșecul cu Silkeborg trebuie asumat. 

„Trebuie să fim bărbați și să luăm în piept. Viața, fotbalul sunt presărate și cu situații de genul. E adevărat, nu s-a mai întâmplat ca o echipă de categoria asta să ne dea cu terenul în cap. Chiar dacă eram cu prima echipă, nu cred luam atâtea. Pentru noi este extrem de important să câștigăm duminică la Ploiești.”, au fost cuvintele lui MM Stoica la Orange Sport.

  • Mihai Stoica

Ce a spus Nicolae Dică după înfrângere

„Am făcut o partidă foarte slabă, am început foarte prost jocul. În minutul 7 era 2-0, pe niște greșeli imense. N-am arătat bine în această seară. Este clar că atunci când echipa joacă slab, antrenorul este cel care greșește. Trebuie să înțelegem, chiar dacă au jucat jucători foarte tineri, mă așteptam la mai mult de la ei. Aveau șansa să joace în Europa. Am pregătit meciul cum le-am pregătit pe cele cu West Ham și Anderlecht, știam că întâlnim o echipă bună. Din păcate, le-am oferit prea multe șanse celor de la Silkeborg și asta ne-a costat. 

Mă gândeam, spre finalul jocului, că poate nu trebuia să-i las pe toți acasă, dar e un risc pe care mi l-am asumat. După ce ne-am calificat, am spus că vrem să urcăm în clasament în campionat. Merităm să fim criticați. Atunci când câștigăm, oamenii ne laudă. Acum e normal să ne critice lumea, mai ales pe mine. Am pierdut cu Lazio 5-1, cu Sporting 5-1, dar erau echipe foarte mari. Astăzi am făcut o partidă foarte slabă.

Ne așteaptă o partidă grea la Ploiești, apoi returul cu Silkeborg. Eu nu prea dorm, îmi fac o grămadă de gânduri, de analize. Asta este viața de antrenor, când m-am apucat de această meserie știam ce mă așteaptă. De când am venit la Steaua (n.r. - FCSB) a fost greu. 

Suntem pe ultimul loc după acest joc, dar mai avem trei jocuri de disputat. Vom vedea câte puncte vom acumula după următoarele jocuri. Trebuie să-i încurajez, sunt tineri, unii joacă pentru prima oară în Europa. Nu putem să-i distrugem pe jucători, eu sunt genul de antrenor care încurajează jucătorii”, a spus Nicolae Dică, la microfonul PRO TV.

Silkeborg - FCSB 5-0

După această partidă, FCSB a rămas pe ultimul loc în grupe, cu un singur punct, cel mai slab atac (un gol marcat), dar și cea mai slabă apărare (opt goluri primite).

Clasamentul Grupei B: 

  1. West Ham - 9 puncte
  2. Anderlecht - 4 puncte
  3. Silkeborg - 3 puncte
  4. FCSB - 1 punct

Echipele de start:

Silkeborg: Larsen - Sonne, Salquist, Felix, Engel - Thordarson, Brink, Klynge - Jorgensen, Helenius, Kusk 

  • Rezerve: Hedvall, Andersen, Ostrom, Tengstedt, Kaalund, Dahl, Gojani, Adamsen, Oggesen, Klitten, Calisir, Busch

FCSB: Târnovanu - Boboc, Dawa, Haruț, Pantea - Dulca, Oaidă - Miculescu, Dumiter, Octavian Popescu - Rusu

  • Rezerve: Vlad - Crețu, Stoica, Bouhenna, Musi, Șerban, Radaslavescu

Rezumat Silkeborg - FCSB 5-0

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies