Dumitru Dragomir CFR Cluj Dan Petrescu sivasspor - cfr cluj Conference League

VIDEO EXCLUSIV Dumitru Dragomir, pariu în direct: ”Am încredere, ăsta e antrenor!”

Sivasspor - CFR Cluj este joi, de la ora 22:00, în direct pe PRO ARENA și VOYO.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 26 Octombrie 2022, 18:31
Data actualizarii: Miercuri 26 Octombrie 2022, 18:31

Dumitru Dragomir, fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal, merge pe mâna lui Dan Petrescu înainte de meciul de joi, din Turcia.

”Corleone” crede că CFR Cluj nu va pierde în Turcia. Ar fi un rezultat important pentru campioana României, care s-ar apropia și mai mult de o calificare în primăvara europeană.

Dumitru Dragomir, pariu în direct: ”Dan Petrescu nu pierde la turci”

„Sunt așa de convins și pot să fac și un pariu că Dan Petrescu nu pierde la turci. Am încredere, omul sfințește locul. Ăsta e antrenor... L-au criticat, dar are rezultate. 

Ce înseamnă fotbalul? Nu e să joci frumos. Joci frumos și iei 3-0, ăsta e fotbal? Du-te-n curtea școlii atunci”, a spus Dumitru Dragomir, la emisiunea Ora Exactă în Sport.

VIDEO - Intervenția lui Dumitru Dragomir din emisiunea Ora Exactă în Sport

CFR Cluj, calcule pentru calificarea în primăvara Conference League

Primul loc asigură calificarea directă în optimile Conference League, în timp ce locul doi este echivalentul unei calificări în șaisprezecimi. Practic, CFR Cluj poate rezolva ecuația calificării cu o singură victorie în următoarele două partide, cu Sivasspor și Ballkani.

Dacă va câștiga în Turcia, CFR și-ar asigura, în mare parte, primul loc în grupă, dar există și varianta unei victorii în ultima etapă, cu Ballkani. O calificare directă în optimi i-ar asigura CFR-ului un bonus de două puncte la coeficient, din partea UEFA, dar și un bonus important din punct de vedere financiar, de aproximativ 600.000 de euro, la care s-ar mai adăuga și o diferență de aproximativ 300.000 de euro pentru câștigarea grupei.

Clasament grupa G din Conference League:

1. Sivasspor - 7p

2. CFR Cluj - 7p

3. Slavia Praga - 4p

4. Ballkani - 4p

Modifică setările cookies