VIDEO Dan Petrescu, șocat de suspendarea Simonei Halep: "Am vrut să-l sun pe tatăl ei! Sunt convins că ceva nu e bine acolo"

Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj, a reacționat după ce Simona Halep a fost suspendată provizoriu din tenis. Românca a fost depistată pozitiv la Roxadustat, care se află pe lista substanțelor interzise.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 22 Octombrie 2022, 16:27
Data actualizarii: Sambata 22 Octombrie 2022, 16:27

În timpul US Open 2022, Halep a fost testată pozitiv la Roxadustat, o substanță care conține eritropoetină, un hormon încadrat ca agent simulant eritropoetic. Fostul lider mondial a spus că trăiește cel mai mare șoc al vieții sale și nu a intenționat niciodată să trișeze, urmând să "lupte până la final pentru adevăr".

Dan Petrescu, șocat de suspendarea Simonei Halep

Dan Petrescu, un fan al tenisului, s-a declarat șocat de vestea apărută ieri și a recunoscut că ar fi vrut să îl sune pe tatăl Simonei, Stere Halep.

Antrenorul lui CFR Cluj este convins că fostul lider mondial nu și-a introdus în mod intenționat substanța respectivă în corp.

"Sincer, și pe mine m-a șocat. Chiar am vrut să-l sun pe tatăl Simonei, dar nu știu dacă e bine. Chiar nu am înțeles ce e acolo. N-aș vrea să-mi dau o părere și să greșesc. Eu sunt convins că ceva nu e bine acolo, n-avea cum să se întâmple așa ceva. Sper să iasă adevărul, nu cred că ea a putut să facă așa ceva.

Chiar nu înțeleg ce s-a întâmplat. Și pe mine m-a șocat la fel ca pe dumneavoastră. Încă nu-mi vine să cred", a spus Dan Petrescu.

Stere Halep, prima reacție

Tatăl dublei câștigătoare de turnee de Grand Slam a reacționat într-un moment complicat pentru fiica sa. 

„Vedem un lucru normal care se poate întâmpla la oricare. Specialiștii vor spune, nu putem să știm ce s-a întâmplat. Nu sunt specialist. Sunt convins că niciodată (n.r.: nu a luat ceva). Trebuie răbdare și Dumnezeu va scoate la lumină lucrul ăsta. Și noi suntem curați în suflet că Simona e curată, curată.

Nu a luat niciodată nicio niciodată vreo substanţă. Simona e unicată la așa ceva, nu ar fi apelat niciodată la așa ceva. Starea ei de spirit e bună, dacă în suflet e curată, n-are de ce să se teamă", a declarat Stere Halep, potrivit as.ro.

Modifică setările cookies