Dan Petrescu CFR Cluj sivasspor - cfr cluj Conference League

VIDEO Dan Petrescu, reținut înainte de meciul decisiv cu Ballkani: ”Trebuie să pastrez echipa 'fresh'”

Sivasspor - CFR Cluj 3-0. Campioana României speră la o calificare în primăvara europeană. Are nevoie de o victorie cu Ballkani, joi, în direct pe PRO ARENA și VOYO.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 28 Octombrie 2022, 09:44
Data actualizarii: Vineri 28 Octombrie 2022, 09:55

Dan Petrescu se teme de ultimul meci cu echipa din Kosovo, chiar dacă a fost complet eliminată din calculele calificării în fazele eliminatorii ale Conference League. În urma rezultatului din Turcia, CFR a pierdut orice șansă pentru o clasare pe primul loc, care asigura calificarea directă în optimile competiției.

Dan Petrescu: ”Trebuie să găsesc o balanță”

"Trebuie să câștigăm și atunci vom fi în primăvara europeană. Dar Ballkani e o echipă care a dat șase goluri în deplasare, deci e clar că va fi un meci foarte greu.

Trebuie să păstrez echipa “fresh” pentru meciul de joi. Cei de la Ballkani vor da tot ce au mai bun, sunt sigur. Trebuie să găsesc o balanță. Și duminică e important, dar în campionat mai avem timp să ne revenim.

Joi este șansa noastră, și din punct de vedere material, și din punct de vedere fotbalistic. Ar fi un succes și pentru fotbalul românesc, e foarte important meciul de joi”, a spus Dan Petrescu, la conferința de presă.

O victorie i-ar asigura campioanei României locul doi, indiferent de cum se va termina meciul dintre Slavia Praga și Sivasspor. Există posibilitatea ca cele trei să termine la egalitate de puncte, caz în care s-ar face un clasament în trei, în care vor conta doar rezultatele din meciurile directe dintre Slavia, CFR Cluj și Sivasspor.

În acest caz, Sivasspor ar avea șapte puncte, CFR Cluj șase, iar Slavia patru. Locul doi i-ar asigura campioanei un bonus important, de 300.000 de euro, la care s-ar mai adăuga încă 300.000 pentru calificarea în primăvara europeană și încă 500.000 pentru o eventuală victorie cu Ballkani, esențială pentru calificare.

VIDEO - Rezumatul partidei Sivasspor - CFR Cluj 3-0

Modifică setările cookies