Aaron Ramsdale Anglia - SUA Campionatul Mondial din Qatar Will Ferrell CM 2022

„O să trimit o pungă de r*hat la ușa lui Ramsdale!” Actorul Will Ferrell, atac sălbatic înaintea duelului dintre SUA și Anglia :)

Will Ferrell, actorul de la Hollywood și coproprietarul clubului Los Angeles FC, glume dure la adresa Aaron Ramsdale, portarul naționalei Angliei.

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Joi 24 Noiembrie 2022, 14:10
Data actualizarii: Joi 24 Noiembrie 2022, 14:10

Au început jocurile psihologice înaintea duelului dintre SUA și Anglia din grupele Campionatului Mondial din Qatar. Will Ferrell i-a dat o replică dură portarului Angliei, după ce acesta i-a transmis un mesaj ironic.

„Bună, Will! Sunt Aaron Ramsdale și vreau să-și spun că ești un actor mare și unul dintre eroii mei. Ador să mă uit la filmele tale, însă vineri, când vom juca împotriva naționalei tale, după ce se va auzi fluierul de start, vei fi cel mai prost actor din lume. Elful va sta pe raft, iar Anchorman (Omul-ancoră) va deveni W*nkerman (Omul-prost). Așă că, da, ai grijă, prietene.

Will Ferrell, replică dură pentru Ramsdale

Replica lui Ferrell nu a întârziua. Acesta a spus într-o intervenție radio că naționala Angliei nu va mai dormi bine noapte și i-a transmis un mesaj și lui Ramsdale.

„Wow! Domnule Aaron Ramsdale! Aaron... cred că nu ți-ai dat seama că știu unde locuiești. Îți voi livra o pungă cu r*hat la ușă. O să-i dau foc și tu va trebui să o stingi și o să-ți murdărești ghetele. Jucătorii Angliei nu vor dormi bine nopțile astea. Pentru că sunt insomniaci”, a fost răspunsul lui Ferrell pentru Ramsdale.

Anglia urmează să înfrunte SUA, vineri, pe stadionul Al Bayt, de la ora 21:00. Englezii au început cu o victorie la scor în fața Iranului, scor 6-2, în timp ce americanii au încheiat la egalitate, scor 1-1.

Modifică setările cookies