Anglia - SUA Gregg Berhalter qatar 2022 CM 2022

Ce scriu americanii după egalul Statelor Unite cu Anglia la CM 2022

Anglia - SUA s-a terminat 0-0, în al doilea meci din grupele Campionatului Mondial din Qatar (2022).

Vali Andronescu
Data publicarii: Sambata 26 Noiembrie 2022, 00:02
Data actualizarii: Sambata 26 Noiembrie 2022, 00:01

Americanii au arătat foarte bine în meciul cu Anglia. Naționala lui Berhalter și-a creat ocazii consistente, dar, în ciuda acestui fapt, SUA nu a reușit decât într-o situație să trimită un șut pe spațiul porții.

Imediat după meci, nu au întârziat să apară articole din presa americană despre evoluția Statelor Unite în „derby-ul” cu Anglia.

Ce au scris publicațiile americane

USA TODAY SPORTS: Tinerii echipei naționale își doresc să arate că fotbalul american este în creștere. Iar acest meci aduce un plus faptului respectiv, chiar dacă naționala va regreta câteva oportunități de a înscrie mari.

ESPN: Statele Unite au fost echipa mai bună într-un joc cu șanse clare de gol. Pulisic a fost cel mai aproape de a înscris, când mingea trimisă de el a zguduit transversala. Dar, nicio echipă nu a reușit să spargă tabela.

CNN: Ar putea fi doar un egal fără goluri, dar rezultatul de joi de la Qatar spune multe despre echipa națională de fotbal a Statelor Unite. Să ai în față o echipă a Angliei plină de superstaruri nu e o sarcină ușoară. Americanii au arătat ca la ei acasă.

CBS SPORTS: Evoluția împotriva Angliei a fost mai bună decât cea împotriva Țării Galilor. Dacă lucrurile merg tot așa, vor putea să învingă Iranul și să meargă în „16”-imile Campionatului Mondial. Echipa a arătat un joc excelent.

FOX SPORTS: Lotul tânăr al lui Gregg Berhalter va avea suficientă încredere de sine după acest meci, o performanță în forță, decisivă și, cumva, ghinionistă împotriva favoriților la câștigarea Campionatului Mondial.


Următorul meci al americanilor este marți, 29 noiembrie, de la ora 21:00, împotriva Iranului. În cazul în care SUA câștigă, naționala lui Berhalter va trece în fazele eliminatorii.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!