Campionatul Mondial din Qatar Bernardo Silva Portugalia CM 2022

„Naționala a răspuns și când nu a fost Cristiano!” Portughezii sunt gata de Campionatul Mondial 

Campionatul Mondial din Qatar începe duminică, de la 18:00 cu meciul de deschidere Qatar - Ecuador! Turneul se încheie pe 18 decembrie. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Sambata 19 Noiembrie 2022, 21:10
Data actualizarii: Sambata 19 Noiembrie 2022, 21:19

Ultima săptămână a fost una intensă pentru selecționeri și naționale, însă au existat și tensiuni la nivel de club, după interviul exploziv acordat de Cristiano Ronaldo, în care făcea declarații dure la adresa lui Manchester United și despre antrenorii care au fost la club. 

Deși s-a scris că situația tensionată s-a „mutat” și în cadrul naționalei Portugaliei, după ce au apărut imagini cu Bruno Fernandes și Ronaldo, coechipieri la United, în timp ce se salutau „rece” în vestiar, lotul lusitanilor este mai liniștit și unit ca niciodată. 

Bernardo Silva are încredere: „Am știut să răspundem și fără Cristiano!” 

Bernardo Silva a vorbit la conferința de presă despre absența lui Cristiano Ronaldo din ultimul amical înainte de Mondial, meciul cu Ghana câștigat fără drept de apel de portughezi cu Nigeria, scor 4-0, punctând că Portugalia are un lot puternic și poate face față absenței căpitanului. 

„Naționala a știut să răspundă când Cristiano nu a fost, suntem 26, nu contează cine joacă, vom da ce avem mai bun din noi pentru a ne reprezenta țara”, a declarat Bernardo Silva conform sport.es.

Întrebat despre conflictul de la Manchester United și interviul incendiar acordat de căpitanul naționalei, Bernardo Silva a oferit un răspuns tranșant: „Nu fac parte din echipa lui United, nu sunt Cristiano și nici nu am vreo legătură cu subiectul”. 

 

Tot focusul pe Campionatul Mondial 

Totodată, mijlocașul lui Manchester City a asigurat că există multă liniște în lotul naționalei, focusul fiind exclusiv pe Campionatul Mondial, care urmează să înceapă. 

„Nu văd nimic ciudat la naționala portugheză cu Cristiano Ronaldo. Personal cred că sunt lucruri ce s-au petrecut între cluburi și nu au legătură cu naționala. Suntem extrem de încrezători pentru acest Mondial. Credem că putem face lucruri importante. Știm că va fi dificil și suntem pregătiți din punct de vedere mental pentru asta”, a concluzionat mijlocașul. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies