Cristiano Ronaldo Bruno Fernandes Nationala Portugaliei qatar 2022 CM 2022

Bruno Fernandes a clarificat situația dintre el și Cristiano Ronaldo. Ce a remarcat starul portughez

Cristiano Ronaldo a oferit un interviu exploziv pentru jurnalistul Piers Morgan, iar asta a stârnit un val de reacții.

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Vineri 18 Noiembrie 2022, 12:12
Data actualizarii: Vineri 18 Noiembrie 2022, 16:16

În momentul în care Bruno Fernandes a intrat în vestiarul Portugaliei, fotbalistul a dat mâna cu Cristiano Ronaldo și i-a zâmbit ezitant. Britanicii au și numit acest gest „cel mai rece salut” - MAI MULTE DETALII AICI.

La câteva zile distanță, Bruno Fernandes a revenit și a clarificat toată situația. Intrebat despre salutul „rece” cu Cristiano Ronaldo, mijlocașul lui Manchester United a întrebat retoric: „De ce mă întrebați asta”, potrivit Sky Sports.


Ulterior, Fernandes a continuat evidențiind faptul că nu are nicio problemă cu nimeni și că nici măcar nu s-a uitat la interviul exploziv al lui Cristiano Ronaldo.

„Nu am văzut interviu, așa că sunt ok. Acum mă concentrez pe echipa națională, pe Portugalia. Trebuie să ne focusăm pe Campionatul Mondial, pentru că nu e mereu în desfășurare. 

Nu ai șansa să joci la un turneu final de prea multe ori. 

Cristiano va evolua în cea de-a cincea Cupă Mondială, așa că toți trebuie să fim pregătiți și să dăm totul”, au fost cuvintele lui Bruno Fernandes, conform sursei de mai sus.

Ce a scris presa din Anglia despre momentul controversat dintre Bruno Fernandes și Cristiano Ronaldo

Express: "Ronaldo a vrut să dea mâna cu Fernandes. Deși mijlocașul a acceptat, Ronaldo a fost lăsat cu gura căscată când a văzut că Fernandes îi oferă cel mai rece salut posibil. Fernandes i-a vorbit scurt lui Ronaldo, apoi l-a privit cu o privire disprețuitoare pe cvintupul câștigător al Balonului de Aur".

Daily Mail: "Bruno Fernandes a părut că s-a gândit pentru o secundă dacă să accepte salutul. Ronaldo a rămas apoi acolo părând să se întrebe de ce tocmai fusese tratat așa de colegul său de la națională și echipa de club".

Metro: "Reuniune foarte tensionată între Bruno Fernandes și Cristiano Ronaldo, în cantonamentul Portugaliei".

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies