Catalanii ar putea da lovitura pe piața transferurilor! Clauza secretă din contractul lui Bernardo Silva a fost dezvăluită

Bernardo Silva fc barcelona Manchester City Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 30 Mai 2024, 22:29
Data actualizarii: Joi 30 Mai 2024, 22:40

Bernardo Silva (29 de ani) este unul dintre cei mai importanți jucători din echipa lui Pep Guardiola la Manchester City.

Starul portughez este titular incontestabil în echipa campioanei din Premier League, dar ar putea schimba clubul în următoarea perioadă de mercato.

Clauză specială pentru FC Barcelona?

Potrivit 90min.com, Bernardo Silva are o clauză de reziliere de 58 de milioane de euro în contractul său cu Manchester City, valabil până în 2026, însă o informație importantă a apărut în presa internațională. 

Televiziunea TV3 a dezvăluit că starul portughez ar fi stipulat o clauză specială în contract pentru un posibil transfer la FC Barcelona.

Catalanii ar putea să-l ia pe jucător și să plătească suma în trei tranșe, în sezoane consecutive, ceea ce ar putea reprezenta o variantă profitabilă pentru clubul din La Liga, care se confruntă cu probleme majore financiare. 

Joao Felix: ”Cred că l-am convins pe Bernardo să vină la Barcelona!”

Joao Felix a declarat că este destul de sigur că a reușit să îl convingă pe starul lui Manchester City să semneze cu Barcelona în această vară.

Atacantul care evoluează la Barcelona sub formă de împrumut de la Atletico Madrid a mărturisit că Bernardo Silva s-a interesat deja de locuință și de alte detalii importante în legătură cu un eventual transfer în Spania.

”Dacă Bernardo Silva vine la Barcelona, o să cer un comision. Este foarte atent la orice și m-a întrebat despre locurile unde poate locui, unde poate mânca, m-a întrebat despre cât de sigură este Barcelona. M-a întrebat multe lucruri, i-am povestit despre taxe, pentru că asta mi-a venit în minte.

Cred că l-am convins să vină la Barcelona, dar nu cred că depinde de el. Dacă va ajunge la Barcelona, cred că cei din club îl vor îndrăgi pe Bernardo și vor fi mulțumiți de el. Și eu îmi doresc să rămân aici, sper că va fi posibil”, a spus Joao Felix, conform abola.pt.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!