City a anunțat ce se întâmplă cu jucătorul dorit cu insistență de FC Barcelona pentru a-l înlocui pe Lionel Messi

Bernardo Silva fc barcelona Manchester City Anglia
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 11 Iunie 2024, 09:04
Data actualizarii: Marti 11 Iunie 2024, 09:03

Starul portughez este titular incontestabil în echipa campioanei din Premier League, dar ar putea schimba clubul în următoarea perioadă de mercato.

Potrivit 90min.com, Bernardo Silva are o clauză de reziliere de 58 de milioane de euro în contractul său cu Manchester City, valabil până în 2026.

Pep Guardiola a vorbit despre situația lui Bernardo Silva

Tehnicianul iberic a dezvăluit că nu există, deocamdată, nicio negociere cu privire la viitorul portughezului.

"Cei de la FC Barcelona nu au sunat până acum. Au existat discuții de-a lungul anilor, dar nimeni nu a venit cu oferte concrete. Sper să rămână la Manchester City, e un jucător fundamental, o perlă", a declarat Pep Guardiola. 

Televiziunea TV3 a dezvăluit că starul portughez ar fi stipulat o clauză specială în contract pentru un posibil transfer la FC Barcelona.

Catalanii ar putea să-l ia pe jucător și să plătească suma în trei tranșe, în sezoane consecutive, ceea ce ar putea reprezenta o variantă profitabilă pentru clubul din La Liga, care se confruntă cu probleme majore financiare. 

Joao Felix a dezvăluit că Bernardo Silva l-ar fi întrebat despre viața din Barcelona, lăsând de înțeles că ar fi interesat de un posibil transfer în La Liga. "Dacă aș fi director sportiv pentru o zi, l-aș aduce pe Bernardo Silva, fără îndoială. Ai văzut cum joacă? Este și mai bun ca om. Este din generația lui Cancelo. Rezistă până la 35-36 de ani.

Nu cred că Manchester City se va lăsa ușor. Pentru 50 de milioane de euro l-aș aduce. Și pentru 60-70 de milioane. Merită fiecare ban. I-ar plăcea să poarte numărul 10. Este un număr foarte important pentru club, nu-l poți da oricui", a declarat fotbalistul.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!