brazilia - coreea de sud qatar 2022 Tite CM 2022

„Brazilia dansează samba” / „Performanță de gală”. Reacții geniale din presa braziliană după victoria sud-americanilor la scor cu Coreea de Sud

Naționala lui Tite s-a „distrat” cu asiaticii (4-1) în optimile de finală ale Campionatului Mondial din Qatar.

Vali Andronescu
Data publicarii: Luni 05 Decembrie 2022, 23:46
Data actualizarii: Luni 05 Decembrie 2022, 23:49

După o primă repriză incredibilă, în care sud-americanii au pornit recitalul încă din minutul șapte, șansele Coreei de Sud s-au diminuat puternic. În urma meciului, reacțiile din presa braziliană nu au întârziat să apară, care au oferit o perspectivă de sărbătoare în țară, după show-ul pe care l-au servit elevii lui Tite.

Reacții geniale din presa braziliană după victoria sud-americanilor la scor cu Coreea de Sud

FOLHA: Brazila dansează samba pe teren, o învinge pe Coreea de Sud și avansează în sferturile de finală ale Cupei Mondiale. Cu Neymar și un atac în formă, selecționata se va întâlni cu Croația.

UOL: Cu o performanță de gală în primele 45 de minute împotriva Coreei de Sud (de departe, cea mai bună repriză sub comanda lui Tite la Campionatul Mondial), Brazilia și-a asigurat cu mândrie calificarea în sferturile de finală ale Cupei din Qatar și și-a confirmat condiția de puternic pretendent la titlu, alături de Franța și Anglia, care au făcut și ele show în optimi.

ESPN: Cu o performanță sublimă, cu siguranță cea mai bună din Campionatul Mondial 2022, Brazilia a distrus Coreea de South cu 4-1 pe Stadionul 947 din Doha, în optimi.

NETVASCO: Brazilia a făcut praf Coreea cu revenirea lui Neymar și se va întâlni cu Croația în sferturile de finală. Brazilia nu a întâmpinat nicio dificultate în drumul spre sferturile de finală ale Campionatului Mondial.

MEU TIMAO: În această zi de luni, Brazilia și-a securizat locul în sferturile de finală ale Campionatului Mondial reușind să învingă pe Coreea de Sud cu 4-0. Cel mai tare moment din meci a fost când Tite a celebrat cu „dance do pombo” (n.r. celebrarea lui Richarlison) golul lui Richarlison, al patrulea pentr uechipa națională în meci.

Brazilia - Coreea de Sud 4-1

Brazilienii au început în forță meciul cu Coreea. Sud-americanii au dat startul recitalului prin golul lui Vinicius Junior (minutul 7). Neymar a majorat diferența (minutul 13) din penalty, Richarlison a înscris un supergol (minutul 29), iar Lucas Paqueta a închis scorul în dreptul Braziliei de pe tabelă (minutul 36). Paik Seung-Ho a redus din diferență, dar prea târziu ca asiaticii să mai facă ceva (minutul 76).

  • Brazilia se va întâlni cu Croația în sferturile de finală vineri, 9 decembrie, de la ora 17:00
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!