GALERIE FOTO Morgan Freeman, atacat pentru participarea la ceremonia de deschidere a CM din Qatar: ”Ai luat bani plini de sânge!”

Morgan Freeman Campionatul Mondial din Qatar drepturile omului Ghanim Al Muftah Qatar CM 2022
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Luni 21 Noiembrie 2022, 09:40
Data actualizarii: Luni 21 Noiembrie 2022, 10:33

Celebrul actor american a ținut un discurs despre istoria fotbalului înaintea meciului inaugural de la turneul final.

Prezența celebrului actor american Morgan Freeman, apreciat nu doar pentru calitățile sale profesionale, dar și pentru implicarea în cauze politice sau de mediu, la ceremonia de deschidere a Campionatului Mondial din Qatar, unde a ținut un discurs despre istoria fotbalului înaintea meciului inaugural de la turneul final, Qatar - Ecuador 0-2, a fost aspru criticată în social media.

”Fanii l-au atacat pe Morgan Freeman ca fiind <<trădător>> pentru că a luat <<bani plini de sânge>> de la cei din Qatar... Și asta la 12 ani după ce a susținut candidatura SUA pentru turneul final din 2022”, a notat Daily Mail, care a publicat o întreagă galerie foto (vezi mai jos) cu mesajele de dezamăgire de pe social media, în contextul cunoscut al încălcării drepturilor omului în țara arabă gazdă a CM.

De ce poartă Morgan Freeman o mănușă pe mâna stângă

Momentan, detaliile financiare ale apariției actorului american nu sunt cunoscute.

Freeman, care la ceremonia de deschidere a apărut alături de un tânăr din Qatar cu dizabilități, Ghanim Al Muftah, a fost văzut din nou purtând o mănușă la mâna stângă.

Motivul? Unul de ordin medical, actorul suferind de o paralizie parțială a mâinii după un accident din 2008.

”Nu pot s-o mișc (n.r. - mâna stângă) și, dacă nu o mișc, atunci se umflă. Știați că de-a lungul unei zile îți miști mâna de un milion de ori?”, explica Morgan Freeman într-un interviu.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!