"Mi-a cerut să învingem Japonia!". Dani Carvajal, dezvăluiri după meciul cu Germania

dani carvajal Antonio Rudiger Germania Japonia Spania CM 2022
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 28 Noiembrie 2022, 09:37
Data actualizarii: Luni 28 Noiembrie 2022, 09:37

Fundaşul Dani Carvajal a asigurat că Spania, care a remizat cu Germania, duminică, (1-1), va face totul pentru a câştiga ultimul meci împotriva Japoniei şi îşi va valida astfel primul loc în grupa E.

"Mi-a cerut să învingem Japonia!". Dani Carvajal, dezvăluiri după meciul cu Germania

"Aş spune că este o remiză destul de corectă. La nivel de joc, cele două echipe au propus idei. Prima repriză a fost foarte strânsă. Iar pe urmă, nemţii s-au văzut eliminaţi când am trecut noi în faţa lor. Aşa că au riscat mai mult, au făcut schimbări şi au pus mai mulţi oameni în atac. Ceea ce ne-a complicat lucrurile. Trebuie să corectăm greşelile făcute astăzi şi să câştigăm împotriva Japoniei.

Rüdiger mi-a cerut să câştig împotriva Japoniei (Germania depinde de rezultatul Spaniei pentru a se califica). Dar nimeni nu se îndoieşte că vom câştiga acest meci, vrem să terminăm primul şi să câştigăm toate meciurile şi vom face totul pentru asta", a spus Carvajal, potrivit News.ro.

Echipa naţională a Spaniei a încheiat la egalitate duminică, scor 1-1, meciul disputat cu Germania, în cadrul grupei E de la Cupa Mondială din Qatar.

Cu acest egal, Germania mai păstrează şanse de calificare în optimi, dar depinde şi de rezultatul din meciul Spania – Japonia.

Clasament grupa E după două etape

  • 1. Spania - 4p
  • 2. Japonia - 3p
  • 3. Costa Rica - 3p
  • 4. Germania - 1p

Ce meciuri se mai joacă

  • joi, 21:00: Japonia - Spania
  • joi, 21:00: Germania - Costa Rica
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!