"Messi sau Maradona?" Răspuns cu "sare și piper" dat de Ionuț Lupescu 

messi Argentina CM 2022 Ionut Lupescu maradona CM 2022 Ionut Lupescu vorbeste despre viitorul lui Dinamo, dar si despre DDB! Ce sfaturi are si ce asteapta de la autoritati
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Marti 22 Noiembrie 2022, 21:16
Data actualizarii: Marti 22 Noiembrie 2022, 21:24

Arabia Saudită a contracarat jocul genialului Lionel Messi, în meciul cu Argentina, scor 2-1, în Grupa C a Campionatului Mondial din Qatar.

Ionuț Lupescu a vorbit despre Lionel Messi în contextul eșecului Argentinei, scor 1-2 cu Arabia Saudită, în Grupa C a Campionatului Mondial din Qatar. 

Personalitate a fotbalului românesc și membru marcant al Generației de Aur, Kaiserul a fost director tehnic al Federației din Arabia Saudită o perioadă, națiune care a dat echipa care a răpus marți Pumele. 

  • Ionut Lupescu vorbeste despre viitorul lui Dinamo, dar si despre DDB! Ce sfaturi are si ce asteapta de la autoritati

Cum dezbaterea "Messi sau Maradona" a stârnit mereu discuții aprinse, și Lupescu a comentat subiectul. 

"Messi e extraoardinar, dar e foarte retras, nu e comunicativ şi poate asta face diferenţa între el şi Maradona. Maradona nu doar că era vioara întâi pe teren, dar era şi pentru echipă, pentru presă, se implica foarte mult. Pe de altă parte, Messi a făcut la nivel de club o carieră extraoardină", a declarat Ionuţ Lupescu, potrivit Orange Sport.

Ionuț Lupescu a jucat împotriva lui Maradona la Coppa del Mondo, în meciul de la Napoli din Grupa B, încheiat 1-1, în 1990.

Arabia Saudită a reuşit una dintre cele mai mari surprize din istoria competiţiei, punând capăt unei serii a sud-americanilor de 36 de meciuri consecutive fără înfrângere. Argentina mai avea nevoie de un meci fără eşec pentru a egala recordul deţinut de Italia (37).

Argentina - Arabia Saudită 1-2 (1-0)

Au marcat: Lionel Messi (10 - penalty), respectiv Saleh Alshehri (48), Salem Aldawsari (53).

Al Daayen, Lusail Stadium: 88.012 spectatori

Cupa Mondială 2022 - Grupa C

În a doua rundă a grupei C, pe 26 noiembrie, sunt programate duelurile Polonia - Arabia Saudită și Argentina - Mexic. În ultima etapă, pe 30 noiembrie, se vor juca partidele Polonia - Argentina și Arabia Saudită - Mexic.

Tot azi, în Grupa C, Polonia și Mexic au remizat, scor 0-0.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!