Dani Coman Argentina Campionatul Mondial CM 2022

GALERIE FOTO Dani Coman nu glumește! Favorita pentru câștigarea Campionatului Mondial 

Fostul mare portar de la Rapid a vorbit despre Campionatul Mondial din Qatar. 

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Marti 22 Noiembrie 2022, 19:11
Data actualizarii: Marti 22 Noiembrie 2022, 19:19

Fost oficial la Hermannstadt, Dani Coman urmărește fiecare meci de la Campionatul Mondial din Qatar, competiție în care azi s-a înregistrat o mare supriză, Argentina - Arabia Saudită 1-2. 

Pentru piteștean tot "Pumele" rămân în grupul favoritelor, deși marți Lionel Messi și colegii săi au făcut o partidă submediocră, iar Arabia Saudită e în extaz. 

  • Dani Coman

"Este o mare surpriză, nu mă așteptam, sincer, dar fotbalul poate oferi și asemenea surprize. Noi ca telespectatori, nouă ne plac astfel de meciuri. Sunt și ei tot oameni, și Messi, și Ronaldo, sunt și ei tot oameni până la urmă.

Până la urmă au și ei nevoie de o atmosferă favorabilă și de atmosferă, dar mai ales de umiditatea din Qatar, sunt mulți factori care determină o evoluție mai ștearsă pentru unii dintre jucători. Eu totuși sper ca Argentina să rămână una dintre favorite, să depășească fază grupelor și să-i putem vedea în fazele următoare ale competiției.

Eu cred că echipele mari se vor impune, nu cred că vom avea surprize din sferturi de finală încolo. Mă gândesc că tot Germania, Brazilia, Anglia, care au arătat un fotbal foarte bun, cred că tot ele vor fi în fazele superioare și de ele ne vom bucura până la urmă”, a declarat Dani Coman potrivit Radio Sport Total FM.

Surpriza de la CM 2022

Argentinienii au condus cu 1-0, prin golul marcat în minutul 10 de Lionel Messi, din penalti.

Arabia Saudită s-a impus datorită golurilor înscrise într-un interval scurt de timp de Al-Shehri ’49 şi Al Dawsari ’53.În minutul 28, un gol al argentinianului Martinez a fost anulat pentru ofsaid, după consultarea VAR.

Pe final, au avut loc momente de panică, după ce Yasser Alshahrani a fost lovit accidental cu genunchiul în cap de colegul său, portarul Alowais. Jucătorul a primit îngrijiri pe teren câteeva minute, după care a fost înlocuit, în momentul scoaterii pe targă el făcând semn că este în regulă.

Argentina - Arabia Saudită 1-2

 

Argentina: Martinez – Tagliafico (Acuna ’71), Otamendi, Romero (Martinez ’59), Molina – Paredes (Fernandez ’59), De Paul – P. Gomez (Alvarez ’59), Messi, Di Maria, L. Martinez.

Arabia Saudită: Alowais – Alshahrani (Al-Breik ‘90+9), Albulayhi, Altambakti, Abdulhamid – Alfaraj (Al Abed ’45, Al Amri ’89), Almaki, Kanno – Aldawsari, Alshehri (Alganham ’78), Albrikan (Asiri ’89).

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies