Mihai Stoica Lazio Miroslav Klose Stefan Radu CM 2022

VIDEO ”L-am întrebat pe Ștefan Radu”. Motivul pentru care MM Stoica a luat legătura cu fundașul lui Lazio

Mihai Stoica (57 de ani), managerul general al celor de la FCSB, a dezvăluit motivul pentru care a luat legătura cu Ștefan Radu, fundașul lui Lazio.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 23 Noiembrie 2022, 23:50
Data actualizarii: Miercuri 23 Noiembrie 2022, 23:50

Germania a pierdut meciul cu Japonia, primul din grupele Cupei Mondiale din Qatar, scor 1-2, și riscă să fie eliminată din nou din grupe dacă va pierde și următoarea partidă, cu Spania.

Mihai Stoica și motivul pentru care a luat legătura cu Ștefan Radu

Managerul general al celor de la FCSB a analizat partida și a remarcat faptul că Germania nu mai are un atacant central care să facă diferența, așa cum a fost cazul lui Miroslav Klose, golgheterul all-time al Cupei Mondiale, cu 16 reușite, peste brazilianul Ronaldo sau Gerd Muller.

Klose s-a retras în 2016, după ce a jucat nu mai puțin de cinci sezoane în tricoul lui Lazio, acolo unde a fost coleg cu Ștefan Radu (36 de ani). 

„El te obliga să tragi de el. L-am întrebat pe Radu Ștefan și mi-a zis că omul era fenomenal, se antrena extraordinar”, a spus oficialul FCSB, la Orange Sport.

Japonia a învins Germania în premieră, după ce au disputat anterior două meciuri amicale, primul câştigat de Germania, în 2004, la Yokohama (3-0), iar al doilea s-a încheiat la egalitate (2-2), înaintea CM 2006, la Leverkusen.

Partidele din runda a doua se vor juca duminică 27 noiembrie, Japonia - Costa Rica (Ahmad Bin Ali Stadium - Ar-Rayyan, 12:00) şi Spania - Germania (Al Bayt Stadium - Al Khor, 21:00).

Modifică setările cookies