Mihai Stoica Echipa Nationala de Fotbal Romania vlad dragomir Nationala

"Am niște informații din interior". Mihai Stoica a dezvăluit ce jucător nu ar mai fi dorit la echipa națională

Echipa națională a României a învins Moldova într-un meci amical disputat la Chișinău, scor 5-0. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 21 Noiembrie 2022, 10:41
Data actualizarii: Luni 21 Noiembrie 2022, 11:08

Într-o atmosferă incendiară, cele două reprezentative au oferit un meci deosebit, în care jucătorii antrenați de Edi Iordănescu s-au impus fără emoții, în timpul partidei făcându-și debutul mai mulți jucători români. 

Echipa antrenată de Edward Iordănescu a obţinut cea mai clară victorie a sa în duelurile cu Moldova, prin golurile înscrise de Olimpiu Moruţan (minutul 9), Denis Drăguş (minutul 40), Alexandru Cicâldău (minutul 61), Daniel Paraschiv (minutul 71 - penalty) şi Adrian Rus (minutul 88).

Selecția făcută de antrenorul primei reprezentative a fost contestată de Cătălin Sărmășan, impresarul lui Vlad Dragomir, jucător care evoluează la Pafos. În plus și jucătorul a avut o reacție pe acest subiect, iar Edward Iordănescu nu a întârziat să îi răspundă.

Dezvăluirile lui Mihai Stoica despre prezența lui Vlad Dragomir la națională

Mihai Stoica și Basarab Panduru au discutat despre controversa iscată în jurul neconvocării lui Vlad Dragomir, iar managerul de la FCSB a dezvăluit că existe anumite motive pentru care nu a fost chemat. 

"Dragomir are zece meciuri jucate acolo, pentru meciurile acestea, nu văd de ce nu ai chema un jucător de 23 de ani. Vorbim de un jucător care, în 2019, la Perugia, a evoluat în peste 30 de meciuri", a declarat Basarab Panduru.

"Eu am nişte informaţii din interiorul echipei naţionale de tineret, dar nu pot da mai departe ce am auzit, nu vreau să fac publice aceste informaţii. Motivul pentru care el a fost îndepărtat de la tineret a fost altul, nu neapărat fotbalistic. Părea că nu era foarte concentrat la acţiunile echipei naţionale, părea că nu vine să-şi dea viaţa în teren", a spus Mihai Stoica la Orange Sport. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies