jude bellingham Anglia - Iran Campionatul Mondial qatar 2022 CM 2022

GALERIE FOTO Jude Bellingham, în centrul atenției! Ce au scris jurnaliștii britanici despre starul Angliei

Anglia a făcut show în primul meci al naționalei de la Campionatul Mondial din Qatar, împotriva Iranului, scor 6-2.

Vali Andronescu
Data publicarii: Luni 21 Noiembrie 2022, 18:53
Data actualizarii: Luni 21 Noiembrie 2022, 18:50
Din articol

Anglia nu a avut milă față de reprezentativa Iranului. „Leii” s-au descătușat și au înscris de șase ori în poarta lui Hossein Hosseini (Bellingham 35', Saka 43', Sterling 45+1', Saka 62', Rashford 71', Grealish 90').

După meci, publicațiile din Marea Britanie au și urcat notele jucătorilor. Pentru Mirror.co.uk, Jude Bellingham a fost cel mai bun jucător, primind, de altfel, și cea mai bună notă: 9.

„O performanță care l-a maturizat mai mult. Foarte tare și elegant. Pot fi adăugate mai multe milioane în suma de transfer de anul viitor”, au scris cei de la Mirror.

În schimb, pentru Sky Sports, Jude Bellingham a fost la egalitate cu conaționalul său, Bukayo Saka. Ambii fotbaliști au fost notați, în acest sens, cu opt.

„Primul meci la Campionatul Mondial, primul gol. Ușor, nu? Lovitura de cap a fost magnifică, pentru o reușită care a deschis scorul. Performanță senzațională”, au punctat cei de la Sky Sports.

Anglia - Iran 6-2

După această victorie categorică a englezilor, pentru naționala lui Gareth Southgate urmează jocul cu Statele Unite ale Americii programat duminică, 25 noiembrie, de la ora 21:00.

De cealaltă parte, Iran va încerca să-și „spele păcatele” după confruntarea cu „leii”, împotriva Țării Galilor tot duminică, 25 noiembrie, însă mai devreme, de la ora 12:00.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies