Anglia - Iran Anglia Gareth Southgate CM 2022

Gareth Southgate are și nemulțumiri, după Anglia - Iran 6-2

Chiar dacă Anglia a câștigat la ”scor de tenis” primul meci de la Cupa Mondială din Qatar, scor 6-2 cu Iran, selecționerul britanicilor, Gareth Southgate, a avut câteva nemulțumiri.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 21 Noiembrie 2022, 21:52
Data actualizarii: Luni 21 Noiembrie 2022, 21:53

Southgate se gândește deja la următorul meci de la turneul final din Qatar, împotriva reprezentativei Statelor Unite. Chiar dacă elevii săi au marcat șase goluri, selecționerul nu poate trece peste cele două goluri încasate.

Gareth Southgate are și nemulțumiri după Anglia - Iran 6-2

"Suntem foarte încântați să începem turneul în acest fel și foarte mulțumiți de jocul nostru de atac. Știam că ne va fi dificil să înscriem goluri împotriva Iranului, așa că îmi felicit jucătorii pentru finalizări.

Cu toate acestea, să primim două goluri așa cum am făcut noi, nu este de nivelul de care avem nevoie. Trebuie să fim mai buni decât am fost astăzi împotriva SUA. Va trebui să ne resetăm.

Nu-mi plac momentele de derivă și au fost atât de multe în ambele reprize. Mai avem multe de făcut pentru a ne califica", a spus Southgate, potrivit Skysports.

Anglia - Iran 6-2

După această victorie categorică a englezilor, pentru naționala lui Gareth Southgate urmează jocul cu Statele Unite ale Americii programat duminică, 25 noiembrie, de la ora 21:00.

De cealaltă parte, Iran va încerca să-și „spele păcatele” după confruntarea cu „leii”, împotriva Țării Galilor tot duminică, 25 noiembrie, însă mai devreme, de la ora 12:00.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies