Istvan Kovacs Elvetia Portugalia CM 2022

După Leo Messi, urmează Cristiano Ronaldo pentru Istvan Kovacs! Românul, delegat a opta oară ca rezervă la Mondial, în premieră în optimi 

Istvan Kovacs (38 ani) nu a condus de la centru niciun meci la acest Campionat Mondial. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Duminica 04 Decembrie 2022, 22:50
Data actualizarii: Duminica 04 Decembrie 2022, 22:56

Arbitrul român nu a primit niciun meci în calitate de 'central', însă a fost delegat ca arbitru de rezervă la nu mai puțin de șapte partide din faza grupelor, iar acum a primit o nouă delegare, cea de-a opta de până acum, într-un meci important din optimi, care se anunță a fi spectaculos. 

Istvan Kovacs, arbitru de rezervă în meciul Portugaliei cu Elveția 

După ce a fost arbitru de rezervă în meciul dintre Argentina și Mexic, acolo unde a evoluat și Leo Messi (35 ani), care a și marcat, Istvan Kovacs are șansa să împartă terenul și cu Cristiano Ronaldo (37 ani), tot din postura de rezevă. Arbitrul român a fost delegat la meciul dintre Portugalia și Elveția, programat marți, 6 decembrie, de la 21:00. 

Partida disputată pe cel mai mare stadion din Qatar, Lusail, va fi condusă de la centru de mexicanul Cesar Ramos, care va fi ajutat de Alberto Morin și Miguel Hernandez. În camera VAR se vor afla canadianul Drew Fischer, alături de Massimiliano Irrati, Ciro Carbone și Pol Van Boekel. 

Qatar – Ecuador, Uruguay – Coreea de Sud, Mexic – Argentina, Spania – Germania, Ecuador – Senegal, Arabia Saudită – Mexic și Croaţia – Belgia sunt meciurile în care Istvan Kovacs a fost rezervă. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!