Istvan Kovacs Cupa Mondiala din Qatar CM 2022

VIDEO EXCLUSIV Veste proastă pentru Istvan Kovacs la Cupa Mondială: ”S-ar putea să nu-l vedem la niciun meci la centru”

Istvan Kovacs va fi arbitru de rezervă pentru a șaptea oară la Cupa Mondială din Qatar.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 30 Noiembrie 2022, 13:02
Data actualizarii: Miercuri 30 Noiembrie 2022, 13:05

Istvan Kovacs va fi arbitru de rezervă și la meciul decisiv din Grupa F, duelul dintre vicecampioana mondială, Croația, și Belgia, ce se va disputa joi, de la 17:00. Partida va fi condusă de la centru de britanicul Anthony Taylor, ce va fi asistat de Gary Beswick și Adam Nunn. 

Marius Avram: ”S-ar putea să nu-l vedem la niciun meci la centru”

Fostul arbitru Marius Avram a comentat situația în care se află fostul său coleg și spune că este posibil ca acesta să nu conducă meciuri la turneul final.

Am fost surprins de felul în care a fost delegat la acest Campionat Mondial. Colina, în momentul în care analizează lotul de arbitri, se uită și la performanțele lor din ultimul an. Să ai acolo în lotul de arbitri din Europa un arbitru care a arbitrat finala de Conference League în anul în care este și Mondialul, poate fi interpretat ca o irosire de resurse pur și simplu. 

Mai am speranțe pentru ultima zi din grupe să fie delegat la un meci. Din mediile de specialitate se vorbește foarte mult de faptul că, dacă nu a fost delegat până acum, s-ar putea să nu-l vedem la niciun meci la centru și să fi fost chemat pur și simplu ca arbitru-suport, în cazul în care cineva se accidentează”, a spus Marius Avram, la emisiunea ”Ora Exactă în Sport” de la PRO ARENA.

VIDEO - Marius Avram, la emisiunea ”Ora Exactă în Sport”

Câți bani primește Istvan Kovacs pentru un meci la Cupa Mondială

Conform baremului FIFA, Istvan Kovacs va primi 2.500 de dolari pentru prezența la acest meci, acesta primind doar 70.000 de dolari pentru faptul că face parte din lotul FIFA de arbitrii pentru Campionatul Mondial. 

Dacă va arbitra la centru un meci din grupe, românul va primi 3.000 de dolari, iar dacă va prinde fazele eliminatorii, onorariul său va crește la 10.000 de dolari.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!