Istvan Kovacs Campionatul Mondial CM 2022

Istvan Kovacs, la a șaptea delegare la Campionatul Mondial! Unde va arbitra după Arabia - Mexic 

Istvan Kovacs (37 ani) a primit o nouă delegare ca arbitru de rezervă la Campionatul Mondial din Qatar. 

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Marti 29 Noiembrie 2022, 22:57
Data actualizarii: Marti 29 Noiembrie 2022, 22:58

Arbitrul român nu a arbitrat niciun meci la turneul final, însă a fost rezervă până acum la cinci, urmând să apară din nou, tot din postura de al patrulea oficial, miercuri, în meciul dintre Arabia Saudită și Mexic, iar joi a primit un nou meci, care va fi cel de-al șaptelea. 

Istvan Kovacs va fi arbitru de rezervă și la meciul decisiv din Grupa F, duelul dintre vicecampioana mondială, Croația, și Belgia, ce se va disputa joi, de la 17:00. Partida va fi condusă de la centru de britanicul Anthony Taylor, ce va fi asistat de Gary Beswick și Adam Nunn. 

Istvan Kovacs, rezervă și la Arabia Saudită - Mexic

Arbitrul din Carei va face parte dintr-o brigadă engleză, cu Michael Oliver la centru, care va fi ajutat la cele două linii de conaționalii de Stuart Burt și Simon Bennett.

Până acum, Istvan Kovacs a mai fost rezervă la meciurile Qatar - Ecuador 0-2, Uruguay - Coreea de Sud 0-0, Argentina - Mexic 2-0, Spania - Germania 1-1 și Senegal - Ecuador (azi, 17:00). La toate meciurile, românul a fost desemnat al patrulea oficial.

Adrian Porumboiu: "Istvan Kovacs va primi un meci la centru până vineri"

Fostul arbitru Adrian Porumboiu a vorbit despre Istvan Kovacs și este de părere că până vineri va primi un meci la centru.

„Sigur va primi un meci la centru, mai ales că era în planul lor. Dacă era singur, nu era și cu asistenții, mai ziceam să fie rezervă, dar i-au adus pe toți trei. Va primi meciuri, n-am nicio îndoială. 

Și eu mă așteptam să-l văd, dar nu-s indignat de treaba asta. Sunt ferm convins că va arbitra, dar mi se pare un pic exagerat să credem că va prinde o parte finală a campionatului, atât timp cât nu l-au folosit de la început. Ceilalți, care sunt în prima linie, au avut delegări. 

Nu știu ce e în mintea lui Collina, că el face delegările. Kovacs face față cu brio la ce e acolo, va primi un meci până vineri, când se termină grupele”, a spus Adrian Porumboiu, potrivit Sport Total.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!