Istvan Kovacs Campionatul Mondial de Fotbal Campionatul Mondial Qatar 2022 CM 2022

VIDEO EXCLUSIV Verdict neverosimil pentru prezența lui Istvan Kovacs la Mondialul din Qatar: "Mi se pare de neacceptat"

Istvan Kovacs a fost arbitru de rezervă de șapte ori la actuală ediție a Campionatului Mondial din Qatar.

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Vineri 02 Decembrie 2022, 09:53
Data actualizarii: Vineri 02 Decembrie 2022, 10:31

Într-o intervenție telefonică la "Ora Exactă în Sport", Adrian Porumboiu a vorbit despre situația lui Istvan Kovacs, cel care nu a fost delegat la centru pentru nicio partidă la actuala ediție a Campionatului Mondial. 

"Am crezut și parcă mai cred că o să-i dea un joc. Varianta că a fost selecționat ca arbitru-suport nu stă în picioare. Dacă era delegat singur, acceptam varianta asta, dar în momentul în care sunt delegați și ceilalți doi arbitri din brigadă, mi se pare neverosimil. 

Dacă l-au convocat cu întreaga echipă, trebuiau să-l delege și pe el. Dacă ei fac astfel de greșeli, mi se par de neacceptat. În momentul în care un arbitru este selecționat cu întreaga echipă, de ce i-au mai chemat pe cei doi asistenți? Cred că, fără să exagerez, Kovacs este printre primii trei-patru arbitrii care sunt prezenți în Qatar. 

Istvan Kovacs a ajuns la punct în care, dacă a fost selecționat, trebuia să arbitreze. Mă îndoiesc că îi vor da un meci din fazele eliminatorii dacă nu a condus în grupe. Mi-e greu să cred", a declarat Adrian Porumboiu la PRO ARENA

VIDEO | Intervenția lui Adrian Porumboiu la "Ora Exactă în Sport"

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!