GALERIE FOTO Cele mai frumoase imagini de la festivitatea de încheiere a Campionatul Mondial din Qatar 2022

Campionatul Mondial de Fotbal Campionatul Mondial Qatar 2022 Cupa Mondiala Qatar 2022 festivitate de incheiere CM 2022
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Duminica 18 Decembrie 2022, 16:42
Data actualizarii: Duminica 18 Decembrie 2022, 16:55

Argentina - Franța a fost finala disputată de la Campionatul Mondial din Qatar. 

Duelul de pe Lusail Iconic Stadium s-a anunțat a fi unul spectaculos, cele două echipe fiind în căutarea celui de-al treilea titlu mondial din istorie. Franța a venit din postura de campioană mondială en-titre, având șansa de a-și apăra trofeul.

Înaintea fluierului de start a avut loc festivitatea de închidere a competiției din Qatar, un spectacol de culoare și energie, prezentat de mai mulți artiști locali.

Hassan Al Thawadi" "Am schimbat metalitatea lumii!"

Hassan Al Thawadi, șeful Cupei Mondiale din Qatar, susține că acest demers a reușit să schimbe modul în care țara sa era privită la nivel mondial.

"Aceasta a fost o sărbătoare a poporului arab, a culturii noastre, a tradiției noastre, a istoriei noastre. Este posibil ca oamenii să fi venit cu opinii diferite. Și am auzit-o de la mulți, în special de la europeni, spunând că ar fi putut veni să susțină echipa – dar cu teamă, un pic de îngrijorare. Dar când s-au implicat cu comunitatea qatareză, când s-au implicat cu comunitatea arabă, când s-au implicat cu ospitalitatea, mulți dintre ei au plecat cu o opinie diferită, cu un punct de vedere diferit.

Acest turneu a schimbat percepția asupra acestei părți a lumii și, de asemenea, ne-a permis să arătăm ce avem mai bun în noi", a mai spus Al Thawadi.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!