Casemiro Campionatul Mondial Qatar 2022 Neymar CM 2022

"Ce se întâmplă?!". Gestul făcut de Casemiro și Neymar în timpul meciului împotriva Coreei de Sud, care i-a uimit pe fani

Casemiro și Neymar i-au șocat pe fani cu gestul făcut în timpul meciului împotriva Coreei de Sud. În imginile surprinse pe teren, jucătorul de la Manchester United pare să îl scobească în nas pe Neymar.
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Marti 06 Decembrie 2022, 23:47
Data actualizarii: Marti 06 Decembrie 2022, 23:57

Casemiro, în vârstă de 30 de ani, a fost surprins de camerele de luat vederi într-o ipostază cel puțin ciudată. Fotbalistul părea să îi scoată ceva din nas lui Neymar, după care i-a dat o îmbrățișare. La vederea imaginilor, internauții au rămas nedumeriți, lansând o serie de întrebări pe rețelele sociale:

"Ce naiba s-a întâmplat cu Neymar și Casemiro?", "Ce face?", "Dani Alves trebuie să fi fost foarte gelos".

Alți fani ai fotbalului au comparat ipostazele dintre cei doi colegi de echipă cu relația dintre Lionel Messi și Rodrigo de Paul.

Relația bună dintre Casemiro și Neymar reiese și din faptul că mijlocașul i-a luat apărarea starului de la PSG, după ce unii fani l-au criticat luna trecută.

"Când îi dorești răul cuiva, indiferent cine este, este foarte grav. Sunt foarte trist, mai ales pentru că este o persoană care ajută atât de mulți oameni. Neymar nu merită acest lucru".

Neymar a revenit pe teren, în timpul meciului împotriva Coreei de Sud, după ce a luat o pauza cauzată de accidentarea suferită la gleznă în timpul jocului de deschiere a turneului cu Serbia. 

Sursă foto: Getty

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!