Ce i-a spus Emiliano Martinez lui Kylian Mbappe imediat după finala Mondialului câștigată de Argentina împotriva Franței

kylian mbappe argentina franta Campionatul Mondial din Qatar cupa mondiala 2022 emiliano Martinez CM 2022
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 23 Februarie 2023, 11:12
Data actualizarii: Joi 23 Februarie 2023, 11:52

Argentina a câștigat Cupa Mondială din Qatar, impunându-se după loviturile de departajare în fața Franței. 

Emiliano Martinez, portarul reprezentativei din America de Sud, a fost în centrul atenției în Qatar, în special la finală. Pe lângă intervențiile decisive, "Dibu" a fost în prim-plan și din cauza unor gesturi făcute pe teren și în afara lui.

Argentinianul a fost acuzat că de multe ori s-a comportat ca un clovn, având în vedere dansul pe care l-a făcut la loviturile de deparajare, ironiile adresate lui Kylian Mbappe sau gestul obscen după primirea premiului de cel mai bun goalkeeper.

Ce au discutat Kylian Mbappe și Emiliano Martinez după finală
 

Într-un interviu acordat pentru ESPN, Emiliano Martinez a vorbit despre o parte dintre gesturile pe care le-a făcut în perioada turneului final, dar și despre discuția pe care a avut-o cu Kylian Mbappe.

"A fost un lucru prostesc ceea ce am făcut pe scenă, este singurul de care nu sunt mândru absolut deloc", a povestit argentinianul, adăugând că la final a vorbit cu Kylian Mbappe: "I-am spus că a făcut un meci mare și că a reprezentat cu mândrie țara"

Cum îl apără Lionel Scaloni pe portarul Emiliano Martinez
 

Goalkeeper-ul Emiliano Martinez a fost apărat de selecționerul Lionel Scaloni. La microfonul radioului spaniol COPE, tehnicianul a declarat: "Emiliano este un copil spectaculos, un bebeluș. Este incredibil cât de bun e băiatul acesta, trebuie să-l întâlniți. 

A fost una dintre revelațiile noastre și ne-a adus o bucurie enormă. Are astfel de atitudini, dar el este un bebeluș".

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!