Brazilia Germania pariu CM 2014

Cea mai tare FARSA DE PE NET dupa Brazilia - Germania! Cine este in realitate betivul care ar fi luat 1.3 mil euro pe scor exact

Conform unei publicatii din Belgia, un olandez ar fi dat lovitura vietii sale. Acesta ar fi pariat 600 de euro pe scor exact la Brazilia - Germania si a castigat.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 09 Iulie 2014, 13:20
Data actualizarii: Miercuri 09 Iulie 2014, 14:42

Un pariu de 600 de euro cu castig de 1.3 milioane de euro a fost una dintre cele mai mari farse de pe internet dupa Germania - Brazilia.

Site-ul Nordpresse.be a scris ca un olandez de 45 de ani a castigat 1.3 milioane de euro dupa ce a partiat 600 de euro pe scorul corect la meciul Brazilia - Germania, 1-7. Cota pentru acest pariu era de 2.100, acesta fiind cel mai mare castig din istoria pariurilor facute pe un meci la mondial. Intr-un interviu acordat pentru Algemeen Dagblad, acesta ar fi declarat ca a pariat 600 de euro pe acest scor intr-un moment in care se afla in stare de ebrietate. 

Site-ul publicatiei franceze L'Express a scris ca nu există niciun castigator la pariuri cu scorul corect 1-7 pentru semifinala Brazilia - Germania de la Cupa Mondiala, dupa ce site-ul nordpress.be a scris ca un olandez a obtinut aproximativ 1,3 milioane de euro.

Publicatia franceza dezvaluie ca site-ul belgian este unul specializat in parodii si a dat cateva exemple de materiale publicate in ultima perioada: "Neymar revine in scaun cu rotile pentru a-si ajuta echipa", "Statuia lui Iisus inlocuita cu Angela Merkel la Rio?" si "Justin Bieber a fost resuscitat!".

De asemenea, lexpress.fr scrie ca site-ul nordpress.be indică faptul ca Algemeen Dagblad, cotidian olandez, a publicat un interviu cu castigătorul pariului, dar acest articol nu se regaseste pe site-ul publicatiei din Olanda. Mai mult, fotografia din nordpress.be care il arată pe castigator este a unui om arestat in luna iunie.

Modifică setările cookies