FABULOS | Nici cei mai nebuni pariori nu puteau sa mizeze pe un asemenea scor! Ce cota ofereau casele de pariuri pentru 1-7

FABULOS | Nici cei mai nebuni pariori nu puteau sa mizeze pe un asemenea scor! Ce cota ofereau casele de pariuri pentru 1-7

Brazilia si Germania joaca la aceasta ora prima semifinala a Campionatului Mondial de Fotbal. Impropriu spus "joaca", pentru ca este mai degraba o executie in direct. Casele de pariuri ofereau o cota impresionanta pentru un asemenea scor, inaintea meciului.

Brazilia a pierut TOT in aceasta seara! Recordul lui Ronaldo a cazut, Miroslav Klose a devenit cel mai bun marcator din istoria Mondialului, iar milioane de fani au trait cea mai umilitoare prima repriza din istoria fotbalului.

Fanii, cei care au ramas in tribunele stadionului din Belo Horizonte, plang in hohote, iar jurnalistii brazilieni au plecat de la masa presei.

Ce-i drept, nimeni nu putea sa anticipeze un asemenea scor. Nici macar cel mai optimist german. Cat despre cosmarurile brazilienilor, nici ele nu puteau trimite la asa ceva.

Doar unele case de pariuri au luat inaintea partidei in considerare un astfel de scor, insa poate doar pentru a satisface "nebunia" unor microbisti dornici de imbogatire.

Cota pentru un rezultat de 1-7 final era, inaintea meciului, de 105. Adica suma pariata se multiplica de 105 de ori.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Proteste violente în Franța față de "dictatura sanitară". Poliția a îndepărtat mulțimea cu apă VIDEO
BRAT
Modifică setările cookies