FIFA Argentina Campionatul Mondial Brazilia 2014 Germania Olanda CM 2014

FIFA a anuntat echipa IDEALA a turneului final din Brazilia! Paradox MONDIAL: 3 brazilieni in aparare, Germania are 4 jucatori

Federatia Internationala de Fotbal (FIFA) a prezentat astazi echipa ideala a Campionatului Mondial din Brazilia, asa cum aceasta a fost stabilita de cei care au votat pe site-ul oficial.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 23 Iulie 2014, 18:37
Data actualizarii: Miercuri 23 Iulie 2014, 18:58

Au trecut aproape doua saptamani de la incheierea Campionatului Mondial si de la momentul in care Germania a ridicat pentru a patra oara Cupa Mondiala. Turneul final din Brazilia va ramane, insa, subiect de discutie mult timp de acum incolo, acesta fiind considerat unul dintre cele mai spectaculoase din toate timpurile, atat prin prima controverselor, a golurilor superbe, a rezultatelor "nebune" si a umilintei suferite de Brazilia in semifinala cu Germania.

Site-ul oficial al FIFA le-a dat astazi noi motive de discutie suporterilor din toata lumea, dupa ce a prezentat echipa ideala a turneului final, laund in calcul doar voturile inregistrate pe internet.

Umiliti de Germania si Olanda in semifinale si in finala mica, brazilienii se pot lauda ca dau 3 fundasi in cea mai buna echipa a turneului final, in timp ce campionii mondiali, germanii, au 4 fotbalisti.

Finalisti la acest Mondial, argentinienii ii trimit si ei pe Messi si Di Maria, in timp ce singurul "intrus" intre aglomerarea de germani, brazilieni si argentinieni este columbianul James Rodriguez. Antrenorul celei mai bune echipe este, cum era de asteptat, Joachim Low.

Cea mai buna echipa

Manuel Neuer (Germania) - David Luiz (Brazilia), Mats Hummels (Germania), Thiago Silva (Brazil), Marcelo (Brazilia) - Angel Di Maria (Argentina), James Rodriguez (Colombia), Toni Kroos (Germania) - Thomas Muller (Germania), Lionel Messi (Argentina), Neymar (Brazilia)

Antrenor: Joachim Low (Germania).

Modifică setările cookies