Brazilia Ronaldinho CM 2014

Echipa de MILIOANE pe care o putea avea Brazilia! Ronaldinho, starul formatiei care putea juca la Mondial! Primul 11

DISEARA ORA 22.00 MAREA FINALA A CAMPIONATULUI MONDIAL: GERMANIA - ARGENTINA

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 13 Iulie 2014, 09:29
Data actualizarii: Duminica 13 Iulie 2014, 09:50

Brazilia a incheiat in genunchi Campionatul Mondial, primind nu mai putin de 10 goluri de la Germania si Olanda in ultimele 2 partide pe care le-a disputat. Felipe Scolari este criticat dur atat pentru maniera in care s-a prezentat Brazilia, cat si pentru selectia facuta! La acest turneu, noua magie a fotbalului a Braziliei - splendoarea golului din corner si magia faultului si lacrimi de copii live :(

Cum Brazilia are foarte multi jucatori la marile cluburi ale lumii, cei de la Eurosport au facut o echipa a jucatorilor neconvocati - si arata poate chiar mai bine decat cea aleasa de Scolari!

Campionii Spaniei, Filipe Luis si Miranda ar fi putut oricand sa intre in primul 11 al Braziliei, la fel ca Lucas Leiva si Sandro, mijlocasi la inchidere considerati la fel de buni ca Luiz Gustavo. De asemenea, Coutinho, Ronaldinho si Lucas Moura sunt jucatori extrem de importanti la echipele lor de club - Coutinho a contribuit enorm la sezonul excelent in care Liverpool a fost la un pas de titlu, Ronaldinho continua sa faca vraji la Atletico Mineiro iar Lucas Moura este o piese importanta in angrenajul lui PSG, jucand mai mult in ultimul sezon decat Willian, de exemplu, si fiind considerat mult mai bun decat Bernard de la Sahtior.

Un caz special este cel al lui Diego Costa - atacantul cumparat de Chelsea in aceasta vara a ales sa joace pentru Spania, astfel ca Scolari a fost nevoit sa se bazeze pe criticatii Fred si Jo.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies