Mama lui Cristiano Ronaldo a anunțat numele următoarei echipe a portughezului: "Anul viitor!"

Cristiano Ronaldo Dolores Aveiro Portugalia Sporting Lisabona Campionate externe
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 28 Septembrie 2022, 10:42
Data actualizarii: Miercuri 28 Septembrie 2022, 10:41

Dolores Aveiro, mama lui Cristiano Ronaldo, a vorbit despre viitorul starului portughez, aflat în prezent la Manchester United.

În ziua în care Portugalia a pierdut contra Spaniei, la Braga, scor 0-1, în Liga Națiunilor, Dolores Aveiro a acordat un scurt interviu în care a vorbit despre ce urmează în cariera fiului său, Cristiano Ronaldo.

Mama lui Cristiano Ronaldo: "Va reveni la Sporting Lisabona! Dacă nu el, atunci fiul său"

Mama lui CR7, o cunoscută fană a celor de la Sporting Lisabona, crede că fiul său se va întoarce la formația portugheză anul viitor. Ea a anunțat și în trecut o revenire a lui Ronaldo la Sporting, însă acest lucru nu s-a întâmplat până în prezent.

"Nu a fost să fie anul acesta, dar se va întâmpla anul viitor. Dacă nu va veni Ronaldo, o va face fiul său, Cristianinho. A promis!

Cristiano are dorința de a juca până la vârsta de 40 de ani", a spus Dolores Aveiro, citată de Sapo Deporto.

Ajuns la 37 de ani, Ronaldo a anunțat că își dorește să joace cu naționala Portugaliei și la EURO 2024. Contractul său cu Manchester United va expira în vara anului următor.

Sporting Lisabona este echipa la care Cristiano Ronaldo a crescut și la care a jucat până în 2003, când a fost vândut la Manchester United, pentru 19 milioane de euro.

Cristiano Ronaldo vrea să joace și la EURO 2024

CR7 a lăsat de înțeles că se va retrage de la echipa națională abia după EURO 2024, când va avea 39 de ani. Până atunci, Ronaldo va participa și la Cupa Mondială din Qatar, programată la finalul acestui an.

"Sunt mândru să primesc un premiu de o asemenea importanță. Nu mă gândeam niciodată că voi realiza asta. Le mulțumesc tuturor persoanelor importante din cariera mea. 

Drumul meu nu s-a încheiat încă. Mă simt motivat, iar ambiția este la cote înalte. Sunt la echipa națională alături de mulți jucători tineri, care au un viitor extraordinar și îmi doresc să continui aici și să joc la Cupa Mondială, dar și la Europeanul din 2024", a spus Cristiano Ronaldo, în urmă cu o săptămână.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!