Vor să dea lovitura cu Cristiano Ronaldo: ”Este vârful de lance al proiectului”

Cristiano Ronaldo Al-Nassr crown jewel WWE Campionate externe Cristiano Ronaldo, atacantul lui Al-Nassr / Foto: Imago Images
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 02 Noiembrie 2023, 08:59
Data actualizarii: Joi 02 Noiembrie 2023, 09:05

Cristiano Ronaldo (38 de ani), atacantul lui Al-Nassr, ar putea fi ”vârful de lance” al unui eveniment grandios găzduit de Arabia Saudită.

Cea mai mare promoție de wrestling din lume a intrat sub ”umbrela” unui nou acționariat și ar vrea să dea o adevărată lovitură de imagine prin aducerea lui Cristiano Ronaldo la Crown Jewel, eventul care are loc anual în Arabia Saudită.

Ronaldo și-ar putea face apariția la Crown Jewel

Cu trei zile înainte de eveniment, presa din străinătate dezbate intens posiblitatea ca Ronaldo să-și facă apariția la Crown Jewel. Potrivit Relevo, care citează FightFul, cele două părți au purtat negocieri în această perioadă, dar momentan nu s-a ajuns la un acord.

Arabii ar vrea să atragă mai mulți fani la eveniment, iar pentru asta Ronaldo este considerat ”vârful de lance” al proiectului. Conform sursei citate, există și o variantă de senzație pentru apariția lui CR7 în WWE: ”Singura opțiune pentru el este să împartă scenă cu John Cena!”.

De-a lungul timpului, la evenimentele WWE și-au făcut apariția și alte staruri din fotbal, precum Jose Mourinho sau Wayne Rooney.

  • Crown Jewel este un eveniment anual pentru WWE. Prima ediție a avut loc în 2018.

După ce a semnat cu Al-Nassr un contract valabil pe două sezoane și jumătate, s-a scris că Ronaldo va fi și ambasadorul Arabiei Saudite pentru candidatura la găzduirea Cupei Mondiale, alături de Grecia și Egipt.

Cristiano Ronaldo, care va împlini 39 de ani pe 5 februarie, are cifre impresionante în primul său an în Arabia Saudită. A marcat de 26 de ori în 34 de partide în toate competițiile, cifră la care se adaugă și șapte pase decisive.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!