Planul grandios pregătit de WWE pentru Cristiano Ronaldo: ”Poate debuta alături de John Cena”

Cristiano Ronaldo John Cena WWE Wrestling
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 21 Septembrie 2023, 17:07
Data actualizarii: Joi 21 Septembrie 2023, 17:13

WWE plănuiește o adevărată lovitură de imagine și vor să-și asigure prezența unuia dintre cei mai mari fotbaliști din toate timpurile.

Cea mai mare promoție de wrestling din lume a intrat sub ”umbrela” unui nou acționariat și ar vrea să dea o adevărată lovitură la nivel de imagine prin prezența lui Cristiano Ronaldo (38 de ani).

Cristiano Ronaldo poate debuta în WWE alături de John Cena

Reprezentanții WWE poartă negocieri cu starul portughez pentru prezența sa la Crown Jewel, eventul care are loc anual în Arabia Saudită.

După ce spaniolii au scris că WWE poartă negocieri cu Ronaldo, acum a venit rândul publicației TalkSport, care vine cu o variantă senzațională cu privire la debutul lui CR7 în wrestling. Lusitanul ar urma să apară alături de John Cena, pe care mulți îl consideră cel mai sonor nume din industrie.

John Cena (46 de ani) s-a întors recent în WWE și a semnat un contract valabil pentru câteva săptămâni, potrivit informațiilor furnizate de americani. 

Este foarte probabil ca Cena să apară și el la Crown Jewel, având în vedere că și-a făcut loc pe posterele publicitare ale WWE pentru evenimentul de la începutul lunii noiembrie.

Dacă își va da acordul să apară în WWE, Cristiano Ronaldo ar urma să primească și o sumă uriașă, mai scrie sursa citată.

  • Crown Jewel este un eveniment anual pentru WWE. Prima ediție a avut loc în 2018.

După ce a semnat cu Al-Nassr un contract valabil pe două sezoane și jumătate, s-a scris că Ronaldo va fi și ambasadorul Arabiei Saudite pentru candidatura la găzduirea Cupei Mondiale, alături de Grecia și Egipt.

Cristiano Ronaldo, care va împlini 39 de ani pe 5 februarie, are cifre impresionante în primul său an în Arabia Saudită. A marcat de 21 de ori în 26 de partide în toate competițiile, cifră la care se adaugă și șapte pase decisive.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!