"Suntem foarte ingrijorati" Cei de la Cardiff City au reactionat imediat dupa primele rezultate ale anchetei in cazul Emiliano Sala

"Suntem foarte ingrijorati" Cei de la Cardiff City au reactionat imediat dupa primele rezultate ale anchetei in cazul Emiliano Sala

Emiliano Sala a murit in tragicul accident aviatic. 

Cei de la Cardiff City, clubul la care trebuia sa ajunga Emiliano Sala, au publicat un comunicat oficial dupa publicarea rezultatelor preliminare ale anchetei in cazul prabusirii avionului cu care atacantul argentinian facea deplasarea de la Nantes in Marea Britanie. 

"Clubul a luat la cunostinta informatiile preliminare publicate de AAIB in cazul prabusirii avionului Piper Malibu in care se afla Emiliano Sala. 

Avem serioase ingrijorari in ceea ce priveste intrebarile fara raspuns cu privire la valavilitatea permisului pilotului si a dreptului sau de a face o asemenea cursa, asa cum se arata si in buletinul informativ. 

Suntem, de asemenea, ingrijorati sa descoperim ca aceasta cursa, in care a fost implicat un avion care nu era conform nici nu cerintele britanice, nici cu cele americane pentru activitati comerciale, ar fi putut fi ilegala. 

Incurajam continuarea investigatiilor in acest caz, pentru a afla ce s-a intamplat si pentru a ne asigura ca se vor lua masuri pentru ca astfel de situatii sa nu se mai repete", se arata in comunicatul oficial al celor de la Cardiff. 

AICI SUNT TOATE DETALIILE DIN RAPORTUL AAIB

TOATA Romania vede Romania! Romania - Norvegia, marti, ora 21:45, in direct la PRO TV!

Vrem din nou la Euro! Luni, 20:30, Romania U21 - Irlanda de Nord U21, in direct la PRO TV!VIDEO PROTVPLUS.RO

Bugetul zilnic al României. Cât investim, cât dăm pe salarii și ce dobânzi plătim bancherilor
BRAT