GRESELILE FATALE ale pilotului in "Cazul Emiliano Sala"! Ancheta a scos la iveala informatii incredibile: asa s-a ajuns la tragedie

Emiliano Sala Accident Emiliano Sala David Ibbotson Emiliano Sala David Ibbotson tragedie emiliano sala Campionate externe GRESELILE FATALE ale pilotului in "Cazul Emiliano Sala"! Ancheta a scos la iveala informatii incredibile
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 25 Februarie 2019, 10:34
Data actualizarii: Luni 25 Februarie 2019, 10:40

Investigatiile in cazul prabusirii avionului in care se afla Emiliano Sala continua.

Fotbalistul argentinian si-a pierdut viata in tragedia aviatica, iar pilotul David Ibbotson nu a fost inca gasit. 

Autoritatile afirma ca planul de zbor intre Nantes si Cardiff a fost facut prost si a avut doua erori grave, scrie Marca. 

Prima eroare a fost una minora, insa de neacceptat pentru un pilot profesionist. Acesta a gresit numarul de inregistrare al aeronavei. In loc sa puna numarul N264DB, el a scris N246DB. 

Cu toate acestea, cea de-a doua eroare pare sa fi fost fundamentala in filmul tragediei. 

Ibbotson ar fi decis sa efectueze zborul in modul VFR (zbor vizual), chiar daca conditiile atmosferice reclamau zborul cu instrumente (IFR). Aceasta eroare ar avea la baza, asa cum el insusi recunostea intr-o postare pe Facebook, faptul ca Ibbotson nu era familiarizat cu acel tip de pilotaj. 

In cursul acestei saptamani vor continua operatiunile de cautare ale pilotului David Ibbotson, al carui corp nu a fost gasit in interiorul epavei avionului, acolo unde a fost descoperit trupul neinsufletit al lui Emiliano Sala. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!