Steven Gerrard a explicat motivul pentru care a ales să antreneze în Arabia Saudită

Steven Gerrard Al-Ettifaq Arabia Saudita Campionate externe Steven Gerrard
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 09 Iulie 2023, 17:20
Data actualizarii: Duminica 09 Iulie 2023, 17:19

Steven Gerrard (43 de ani) a fost prezentat la începutul lui iulie drept noul antrenor al celor de la Al-Ettifaq.

Steven Gerrard a semnat pe două sezoane. Ultima echipă pe care tehnicianul englez o antrenase a fost Aston Villa, în perioada noiembrie 2021 - octombrie 2022 (40 de meciuri).

Steven Gerrard a explicat motivul pentru care a ales să antreneze în Arabia Saudită

Englezul a vorbit pentru reprezentanții media ai echipei Al-Ettifaq și a remarcat faptul că arabii l-au făcut să se simtă extrem de bine în momentul în care a început negocierile cu echipa.

De asemenea, Steven Gerrard a precizat că toți oamenii pe care i-a întâlnit în acest moment de la club sunt grozavi și că se simte foarte fericit și entuziasmat de oportunitate.

„Cred că sunt multe motive care m-au făcut să mă alătur clubului. Cred că sunt mulți oameni potriviți în echipă. Când am ajuns în Arabia Saudită, m-a izbit un aer cald, m-au făcut să mă simt foarte bine. Cred că proiectul fotbalistic trebuie să fie ambițios. 

Trebuie să te simți sigur. Sunt foarte entuziasmat și fericit. Abia aștept să încep și să mă întâlnesc cu toți jucătorii. Oamenii pe care i-am întâlnit până acum sunt fantastici și avem o grămadă în comun”, a spus Stevie G, citat de GOAL.


Al Ettifaq a încheiat sezonul pe locul al șaptelea în clasament, cu 37 de puncte obținute, la 33 distanță față de liderul Al-Ittihad. Gerrard va dispune de un lot care valorează, conform site-urilor de specialitate, 26.53 milioane de euro. Naim Sliti e cel mai bine cotat fotbalist de la Al-Ettifaq. Transfermarkt îl evaluează la 4.5 milioane.

Până acum, Gerrard a fost antrenor la echipele U18 și Youth U19 ale lui Liverpool, dar și la Rangers și Aston Villa. Alături de scoțieni a reușit să cucerească titlul. La Rangers, Steven Gerrard l-a antrenat pe Ianis Hagi, internaționalul român cotat la patru milioane de euro, conform site-urilor de specialitate.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!