Campionate externe

Iker Casillas se poate RETRAGE dupa infarctul de la antrenament. Anuntul facut de medicul lui Porto

Iker Casillas a suferit un infarct miocardic in timpul antrenamentului ieri dimineata. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 02 Mai 2019, 10:48
Data actualizarii: Joi 02 Mai 2019, 10:50

Casillas a ajuns de urgenta la spital, acolo unde medicii au reusit sa-l stabilizeze. Jucatorul a anuntat ca este linistit. Dar la 37 de ani, Casillas poate fi fortat sa se retraga din fotbal. Medicul lui Porto a anuntat ca totul depinde de modul in care va decurge perioada de recuperare.
 

Medic Porto: Trebuie sa-l monitorizam atent pe Casillas!

"Depinde de tratamentul sau din perioada urmatoare. Trebuie sa-l monitorizam atent si sa vedem cum reactioneaza inima sa in conditii de stres si efort fizic. Iker se va recupera perfect dupa operatie si nu va avea probleme, insa trebuie sa discutam cu calm si sa vedem daca isi va mai continua cariera de fotbalist. Jucatorul este bine acum e stabil, cu umorul care il caracterizeaza, sta calm alaturi de familie. Acum incepe primii pasi pentru recuperare, a fost un eveniment destul de grav", a spus medicul lui Porto, Nelson Puga.

Iker Casillas isi prelungise contractul cu FC Porto in urma cu o luna. "Iker Casillas a suferit un infarct miocardic la antrenamentul din aceasta dimineata. Sesiunea de antrenamente a fost intrerupta imediat, iar Iker este bine in acest moment. Problema sa cardiaca a fost rezolvata", e comunicatul celor de la Porto. 

Citeste si: "Viata are modalitati ciudate de a ne reaminti ca trebuie sa traim fiecare secunda din plin!" Mesajul Sarei Carbonero dupa ce Casillas a suferit un infarct

CITESTE SI

Modifică setările cookies