Replici ACIDE intre Mircea Lucescu si antrenorul lui Sahtior! Ce a raspuns 'Il Luce' dupa ce Castro a acuzat jocul lui Kiev 

Replici ACIDE intre Mircea Lucescu si antrenorul lui Sahtior! Ce a raspuns 'Il Luce' dupa ce Castro a acuzat jocul lui Kiev 

Dinamo Kiev a castigat Supercupa Ucrainei in fata lui Sahtior, 3-1. 

Mircea Lucescu si-a trecut deja in palmares primul trofeu alaturi de Dinamo Kiev, la nici o luna de cand a semnat contractul. 

La finalul meciului, Luis Castro, antrenorul Sahtiorului a criticat jocul lui Dinamo Kiev: "adversarul practic nu a vrut sa atace. A avut trei ocazii - trei goluri. Intr-adevar, nu am reusit sa ne construim multe ocazii. Trebuie sa acceptam aceasta nedreptate, un rezultat care nu a corespuns jocului. 

Nu am jucat si nu voi juca niciodata impotriva unui antrenor, echipa mea joaca impotriva unei echipe. Domnul Lucescu e un personaj extrem de respectat in Ucraina, pentru ce a facut la Sahtior. A fost o placere sa il cunosc"

Antrenorul roman i-a dat replica lui Castro la conferinta de presa de la finalul meciului. 

"Echipa tehnica a intalnit echipa organizata, iar cea din urma a invins. Meciul a fost bun, in ciuda vremii potrivnice. Ne-au lipsit cativa oameni de baza, insa cei care i-au inlocuit au facut un joc de echipa, s-au sacrificat si am reusit sa cucerim trofeul.

Finala nu se joaca, finala se castiga. Daca nu invingi, atunci e foarte trist. Baietii s-au pregatit bine, am analizat Sahtiorul in detaliu si am reusit sa le neutralizam toate punctele forte. Le urez insa noroc in Liga, pentru ca tuturor ne trebuie in cupele europene", a spus Mircea Lucescu la conferinta de presa. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

„Aerul era irespirabil, am crezut că murim cu uşile închise”. Mărturia unei românce din Atena, devastată de incendii
BRAT
Modifică setările cookies