Mircea Lucescu, cuvinte de lauda pentru numirea lui Pirlo pe banca lui Juventus:"Ma asteptam sa devina antrenor". "Il Luce" ii simpatizeaza acum mai mult pe torinezi!

Mircea Lucescu, cuvinte de lauda pentru numirea lui Pirlo pe banca lui Juventus:"Ma asteptam sa devina antrenor". "Il Luce" ii simpatizeaza acum mai mult pe torinezi!

Mircea Lucescu (75 de ani) crede in sansele lui Andrea Pirlo de a deveni un mare antrenor.

Andrea Pirlo (41 de ani) a fost unul dintre "copiii" pe care Mircea Lucescu i-a dat fotbalului mare. De pe vremea cand antrena Brescia, Lucescu l-a introdus in echipa de seniori pe mijlocasul italian, care, mai apoi, avea sa faca un salt imens in cariera de fotbalist. 

Experimentatul antrenor roman se bucura pentru fostul sau elev si crede ca acesta se va descurca excelent din postura de antrenor. Chiar daca ii simpatizeaza pe cei de la Inter carora le-a atras atentia inaintea semifinalei din Europa League contra celor de la Sahtior,"Il Luce" recunoaste ca ar putea sa tina mai mult cu Juventus de cand a ajuns acolo Pirlo.

De asemenea, Roberto Baronio, un alt fotbalist promovat de Lucescu la Brescia, are sanse mari sa ii fie secund lui Pirlo la campioana Italiei.

"Ma asteptam sa devina antrenor. Pirlo, precum Simeone, de exemplu, a fost un mijlocas echilibrat si nu a putut sta departe de teren prea mult. Impreuna cu Baronio, un alt copil care a debutat cu mine la Brescia, sunt sigur ca se vor descurca excelent.

Pirlo face parte dintr-o societate uriasa, care il va proteja, mai ales la inceput, chiar daca are o experienta internationala imensa. Inter este echipa mea favorita din Italia, dar sosirile lui Pirlo si Baronio m-ar putea face sa ma razgandesc", a declarat Mircea Lucescu pentru Sky.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Presa internațională, după Backa Topola - FCSB: "Unul dintre cele mai nebune meciuri din istorie!"
BRAT