Lucescu, start EXPLOZIV pe banca lui Dinamo Kiev! A rupt-o pe Sahtior in Supercupa Ucrainei! Imaginea care face inconjurul lumii! Cum a aparut Lucescu pe marginea terenului

Mircea Lucescu Dinamo Kiev Sahtior Donetk Stranieri Lucescu, start EXPLOZIV pe banca lui Dinamo Kiev! O RUPE pe Sahtior in Supercupa Ucrainei! BREAKING NEWS: imaginea care face inconjurul lumii! Cum a aparut Lucescu pe marginea terenului
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 25 August 2020, 21:53
Data actualizarii: Miercuri 26 August 2020, 01:34

Start in forta pentru Mircea Lucescu in Ucraina!

Dupa victoria lejera din prima etapa a campionatului, Lucescu a batut-o pe Sahtior in Supercupa Ucrainei! S-a terminat 3-1 pentru noua echipa a lui Lucescu.

La pauza, Dinamo Kiev o conducea pe Sahtior cu 2-1!  Dinamo a avut insa 2-0 dupa jumatate de ora de joc! De Pena a deschis scorul in minutul 20, apoi Rodrigues l-a majorat dupa o jumatate de ora de joc. Fostul jucator de la Bistrita, dar si de la Dinamo Kiev, Junior Moraes, a inscris pentru Sahtior in minutul 37!

  • Lucescu, start EXPLOZIV pe banca lui Dinamo Kiev! O RUPE pe Sahtior in Supercupa Ucrainei! BREAKING NEWS: imaginea care face inconjurul lumii! Cum a aparut Lucescu pe marginea terenului

Fara 8 titulari, Dinamo a tinut ritmul si in partea a doua a meciului. Spaniolul Fran Sol, intrat in minutul 61, a inchis tabela in minutul 83!

Lucescu a atras toate privirile la marginea terenului (vezi poza principala)! Pentru a se proteja de ploaia torentiala, antrenorul roman si-a pus in cap un prosop! :)

Ultrasii lui Dinamo Kiev au continuat razboiul cu Lucescu inaintea partidei. Au afisat noi bannere prin care i-au cerut sa plece de la echipa.

 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!