Reactia presei din strainatate dupa meciul NEBUN in care Ronaldo a RABUFNIT! Ce au scris jurnalistii portughezi

Presa sportiva lusitana il acuza de "furt" pe arbitrul meciului Serbia-Portugalia, incheiat cu scorul de 2-2. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 28 Martie 2021, 15:55
Data actualizarii: Duminica 28 Martie 2021, 15:57

Arbitrul a refuzat sa valideze un gol inscris de starul Cristiano Ronaldo in prelungirile reprizei secunde.

La ultima faza a meciului, Nuno Mendes l-a deschis foarte bine pe Cristiano Ronaldo, care a profitat iesirea hazardata a portarului gazdelor si a trimis balonul spre plasa. Fundasul sarb Stefan Mitrovic a intervenit in extremis si a respins mingea, insa aceasta depasise deja linia portii, asa cum au aratat reluarile video.

Furios la culme dupa decizia arbitrului de a nu-i valida golul care ar fi adus victoria echipei sale, Cristiano Ronaldo a parasit terenul inainte de fluierul final, dupa ce a primit si un avertisment, aruncandu-si pe gazon banderola de capitan.

"Furt!" titreaza pe prima pagina cotidianul Record, in timp ce Correio de Manha afirma la randul sau ca "arbitrul a furat victoria".

Ziarul A Bola foloseste, in schimb, un joc e cuvinte pentru a sublinia absenta VAR (sistemul de arbitraj video) de la meciul care a avut loc la Belgrad, titrand: "Sam VARgonha" (Fara rusine).

Dupa meci, arbitrul olandez Danny Makkelie s-a dus la selectionerul Portugaliei, Fernando Santos, pentru a-i cere scuze, dupa ce a constatat greseala pe care a comis-o.

AGERPRES

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!