Cristiano Ronaldo juventus Serie A Italia

Conditia lui Ronaldo in legatura cu viitorul sau! Presa din Italia a facut anuntul MOMENTULUI! Ce va face starul lui Juventus

Cristiano Ronaldo (36 ani) ar putea pleca de la Juventus la finalul sezonului.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 25 Martie 2021, 17:10
Data actualizarii: Joi 25 Martie 2021, 17:10

Intens criticat dupa sezonul slab al 'Batranei Doamne', care este pe locul 3 in Serie A si a fost eliminata de Porto din Champions League, Ronaldo ar lua in considerare o eventuala plecare de la Juve.

Cotidianul AS a anuntat ca portughezul isi doreste sa se intoarca la Real Madrid si daca anunta ca vrea sa plece, iar o echipa se arata dispusa sa plateasca 25 de milioane pentru el, italienii ar fi dispusi sa negocieze.

Cu toate astea, Gazzetta dello Sport anunta ca jucatorul nu vrea sa ia o decizie legata de viitorul sau pana la finalul sezonului. Dupa ce se incheie sezonul in curs, Cristiano ar fi dispus sa discute cu oficialii clubului care sunt planurile sale de viitor.

Mai mult, pentru a ramane, Ronaldo ar avea o conditie pentru conducerea lui Juve,, numita 'factorul Benzema'. Portughezul nu le cere acestora sa il transfere pe atacantul Realului, ci sa aduca la echipa un jucator cu caracteristicile francezului.

Insa, italienii nu vad chiar posibila plecarea lui Ronaldo, fiind putine cluburile care si-ar permite transferul sau in contextul pretentiilor salariale pe care le are portughezul.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!