Ronaldo s-a INFURIAT si a PLECAT de pe teren inainte de finalul meciului! A trantit banderola dupa ce a fost FURAT! Imaginile care fac inconjurul lumii

Final DEMENT de meci la Belgrad, in Serbia - Portugalia!

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 28 Martie 2021, 01:48
Data actualizarii: Luni 29 Martie 2021, 02:12

Ronaldo si-a iesit din minti si a plecat la vestiare inainte de fluierul final, trantind banderola cu putere de pamant! Cristiano a facut si mai multe semne catre arbitri, lasand de inteles ca nu mai suporta sa fie pe teren!

Totul s-a intamplat in prelungirile partidei, dupa ce arbitrii nu au validat un gol cat se poate de clar. Desi mingea a depasit linia cu toata circumferinta la un sut trimis de Cristiano, asistentul olandez si centralul Makkelie nu au validat reusita. Ronaldo s-a repezit spre tusier pentru a-l asigura ca a fost gol, apoi a plecat spre tunel chiar daca finalul partidei nu fusese fluierat!

  • BREAKING NEWS | Ronaldo s-a INFURIAT si a PLECAT de pe teren inainte de finalul meciului! A trantit banderola dupa ce a fost FURAT! Imaginile care fac inconjurul lumii

Serbia - Portugalia s-a terminat 2-2. Dubla lui Jota a stabilit scorul pauzei, dar sarbii au revenit in primul sfert de ora din partea secunda cu golurile marcate de Mitrovic (46) si Kostic (60).

Rezumatul meciului Serbia 2-2 Portugalia:

Modifică setările cookies