Prima reactie a lui Ronaldo dupa iesirea nervoasa din meciul cu Serbia! "Asta nu se va schimba niciodata!" Ce a facut arbitrul dupa finalul NEBUN de meci

Ronaldo a avut o iesire nervoasa in finalul partidei Serbia - Portugalia. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 28 Martie 2021, 11:29
Data actualizarii: Duminica 28 Martie 2021, 11:43

Fotbalistul si-a iesit din minti si a plecat la vestiare inainte de fluierul final, trantind banderola cu putere de pamant dupa ce arbitrul le-a anulat un gol valabil portughezilor. 

La cateva minute dupa incheierea partidei, Ronaldo a postat un mesaj pe Instagram prin care a incercat sa isi motiveze reactia dura din meci: 

"Sa fiu capitanul Portugaliei este un adevarat privilegiu pentru mine. Mereu am dat si mereu voi da totul pentru tara mea, asta nu se va schimba niciodata.

Dar sunt si momente dificile, mai ales atunci cand simtim ca intreaga tara este afectata. Acum trebuie sa ridicam privirea din pamant si sa ne indreptam spre urmatoarea provocare", a fost mesajul lui Ronaldo, postat pe contul sau de Instagram.

Ronaldo a fost aparat pentru iesirea nervoasa din meciul cu Serbia de selectionerul Portugaliei, Fernando Santos, care a declarat ca arbitrul si-a recunoscut greseala dupa ce echipele au fost trimise la vestiare. 

"Dupa meci, arbitrul a venit la mine si si-a prezentat scuzele, a aflat ca reusita fusese valabila. Cristiano a marcat un gol care nu a fost validat, desi mingea trecuse de linia portii.

Intr-un meci disputat la un asemenea nivel nu este posibil sa vedem astfel de lucruri. Greseala arbitrului nu scuza faptul ca nu am facut o partida buna, dar daca acel gol ar fi fost validat, noi am fi castigat", a spus Fernando Santos. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!