Reactia lui Arsene Wenger cand a auzit ca Barcelona s-ar putea muta in Premier League. Francezul nu ii are la suflet pe catalani :)

Reactia lui Arsene Wenger cand a auzit ca Barcelona s-ar putea muta in Premier League. Francezul nu ii are la suflet pe catalani :)

Situatia politica din Spania si dorinta de independenta a catalanilor a iscat un scandal urias intre Madrid si Barcelona. Acesta ar putea avea efecte si pe plan sportiv! In cazul in care Catalonia isi va declara independenta de Spania, Barcelona nu va mai putea juca in La Liga.

In aceste conditii, Barcelona ar fi nevoita sa evolueze intr-un campionat al Cataloniei ori sa se mute in Franta, Italia sau chiar Anglia.

Scenariul este unul complicat si discutat destul de simplist, insa are unele sanse.

Cu toate acestea, el nu este agreat de foarte multa lume. Arsene Wenger s-a declarat si el impotriva trecerii Barcei in Premier League.

"Din puncte de vedere geografic si al bunului simt, nu cred ca ar fi normal. De ce nu ar fi invitate Celtic si Rangers in Premier League, pentru ca ele sunt parte din Marea Britanie?

In acelasi timp, daca lucrurile nu merg bine din punct de vedere politic intre Catalonia si Spania, primirea Barcelonei in campionat ar insemna ca Anglia sprijina Catalonia, o chestiune care nu ar fi privita bine la nivel international", a spus Wenger, citat de beIN Sports.

Wenger a spus apoi ca spera ca Barcelona sa ramana in La Liga.

Istoria "conflictului" Wenger - Barcelona e legata de mai multe transferuri. De-a lungul anilor, catalanii i-au furat francezului mai multi fotbalisti, intre care Henry, Fabregas ori Song.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Clădirea prăbușită în Belgia, care a omorât un român și doi cetățeni moldoveni, inspectată cu 3 ore înainte de dezastru
BRAT
Modifică setările cookies