Razbunarea patronului de la PAOK dupa scandalul care i-a luat titlul: buget nelimitat pentru Razvan Lucescu la vara
Luni 14 Mai 2018, 13:26

Razbunarea patronului de la PAOK dupa scandalul care i-a luat titlul: buget nelimitat pentru Razvan Lucescu la vara

Ivan Savvidis, controversatul patron al lui PAOK, vrea razbunare pe sefii fotbalului din Grecia, dupa ce echipa sa a pierdut titlul in urma unui mega scandal.

Finala Cupei Romaniei: duminica, 27 mai, in direct la PRO X: Craiova - Sibiu, ora 21:00! De la 17:00 se joaca finala Romaniei la U19, Steaua - Dinamo!

Finala Champions League: Real Madrid - Liverpool, sambata, 26 mai, 21:45, in direct la PRO TV!

Ivan Savvidis, seful lui Razvan Lucescu de la PAOK, vrea sa faca o echipa invincibila, cu care sa ia titlul in Grecia indiferent de factorii extrasportivi.

Savvidis e in continuare suparat pe faptul ca sefii fotbalului grec au depunctat-o pe PAOK si a anuntat ca la vara va asigura un buget nelimitat echipei.

Seful lui PAOK a avut si un discurs special pentru Razvan Lucescu, la festivitatea de incheiere a sezonului.

"Ai luat un diamant brut si l-au slefuit intr-o piatra pretioasa. Vreau ca de maine sa incepem sa lucrezi la noul PAOK, o sa ai buget nelimitat", i-a transmis Savvidis lui Razvan Lucescu.

Omul de afaceri i-a inmanat lui Razvan Lucescu o minge in culorile clubului, incrutata cu pietre pretioase.

Savvidis le-a dat jucatorilor lui PAOK primele si pentru castigarea titlului, spunand ca echipa din Salonic este detinatoarea morala a trofeului.Întâlnire surpriză între Kim Jong-un și președintele sud-coreean, în zona demilitarizată. Discuțiile purtate
BRAT