Raheem Sterling, din nou victima rasismului pe internet! Ce risca persoana care i-a adresat insulte rasiale fotbalistului de la City 

Raheem Sterling, din nou victima rasismului pe internet! Ce risca persoana care i-a adresat insulte rasiale fotbalistului de la City 

Raheem Sterling a fost din nou victima rasismului. 

Atacantul echipei engleze de fotbal Manchester City a fost tinta insultelor rasiste pe Instagram la mai putin de 48 de ore dupa incheierea boicotului retelelor de socializare decretat de ansamblul fotbalului englez in weekend-ul trecut, pentru a protesta impotriva multiplicarii acestor atacuri la adresa jucatorilor, informeaza cotidianul L'Equipe.

Acest nou caz s-a produs marti, la putin timp dupa victoria lui City in fata lui PSG (2-0), in returul semifinalelor Ligii Campionilor.

Un purtator de cuvant al Facebook, proprietarul Instagram, a declarat miercuri ca societatea a retras comentariul rasist si a luat masuri impotriva contului respectiv.

"Insultele rasiste adresate lui Raheem Sterling sunt inacceptabile. Nimic nu poate rezolva aceasta problema de azi pe maine, dar noi ne angajam sa facem tot ce putem", se arata intr-un comunicat.

Alte insulte rasiste proferate impotriva aceluiasi jucator au condus in sezonul trecut la interdictia de a mai intra pe stadioane timp de cinci ani pentru doi suporteri ai lui City.

AGERPRES

VIDEO PROTVPLUS.RO

Noul guvern al Israelului câştigă majoritatea voturilor şi pune capăt epocii Netanyahu
BRAT
Modifică setările cookies