Pas important pentru Barcelona în negocierile cu City! Anunțul făcut de presa iberică 

Barcelona ferran torres Manchester City Campionate externe
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Joi 16 Decembrie 2021, 17:45
Data actualizarii: Joi 16 Decembrie 2021, 17:50

Barcelona încearcă să depășească problemele financiare și startul dificil de sezon! 

Catalanii au fost eliminați din grupele Champions League, iar în campionat nu se află pe un loc care să le asigure prezența în competiție în sezonul următor. Conducătorii clubului caută să facă mutări importante în perioada de mercato, însă principalul impediment îl reprezintă datoriile clubului. 

Prima mutare a fost aducerea lui Xavi pe banca tehnică, iar apoi cea de-a doua, extrem de importantă, revenirea lui Ricard Pruna, cel care a fost medicul primei echipe în perioada în care actualul antrenor era jucător. Forma fizică a lotului lasă de dorit, dovadă fiind numeroasele accidentări suferite de la startul sezonului și până acum. 

Pas important în negocierile dintre Barcelona și Manchester City 

Deși principalul obiectiv al lui Joan Laporta este Erling Haaland, motiv pentru care s-a întâlnit deja cu agentul jucătorului pentru a discuta un posibil transfer, catalanii au pus ochii și pe un jucător de la City. Ferran Torres este ținta Barcelonei, iar în acest sens au fost demarate negocieri. 

Deși la început diferența dintre suma cerută de City și cea oferită de Barcelona pentru tânărul jucător era de 15 milioane de euro, acum aceasta s-ar fi redus considerabil. 60 de milioane de euro este prețul pe care oficialii clubului englez îl cer, în timp ce gruparea de pe Camp Nou oferea doar 45 de milioane de euro. 

Cu toate astea, jurnalistul spaniol Gerard Romero informează că după mai multe discuții, diferența dintre sume s-a redus la 4-5 milioane de euro, scrie Mundo Deportivo. Barcelona ar încerca să realizeze transferul chiar din această iarnă, mai ales în contextul în care fotbalistul nu a mai primit la fel de multe minute în echipa lui Guardiola. 

Doar șapte meciuri a jucat Torres în acest sezon pentru campioana Angliei, timp în care a înscris trei goluri. Fotbalistul s-a accidentat în luna octombrie, având fractură la picior. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!