„Revenirea lui e fundamentală!” Xavi a dezvăluit care este prioritatea numărul 1 de la Barcelona

Xavi Hernandez Barcelona Ricard Pruna Spania
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Vineri 26 Noiembrie 2021, 18:19
Data actualizarii: Vineri 26 Noiembrie 2021, 18:20

Antrenorul Barcelonei a vorbit despre lipsurile echipei. 

Tehnicianul a susținut conferința de presă premergătoare meciului cu Villarreal din următoarea etapă din La Liga. Xavi Hernandez se află la primul său meci de pe teren propriu și al treilea de când a semnat cu catalanii. 

Principala problemă de care s-a lovit tehnicianul a fost la nivel de lot, provocată de numeroasele accidentări de la echipă. Astfel, Xavi a luat decizia de a-i da afară pe Lluis Til și Xavi Yanguas, responsabilii medicali de la prima echipă. 

Xavi și-a stabilit prioritatea numărul 1

Antrenorul Barcelonei are un nume stabilit deja în minte pentru a-i înlocui pe cei doi: Ricard Pruna. Acesta a fost medic al echipei în perioada în care Xavi a activat ca jucător. 

„Revenirea lui Ricard Pruna este fundamentală pentru mine. Pare că e aproape. Este cel mai bun medic pe care l-a avut Barcelona la prima echipă. Vreau să le mulțumesc profesioniștilor care au fost aici, însă eu vreau să mă înconjor de lume validă, loială și de încredere, iar Pruan întrunește toate aceste lucruri. 

Nu ar fi trebuit să părăsească clubul și este principalul favorit să se întoarcă. Este o chestiune de încredere în muncitorii care mă înconjoară”, a comentat Xavi la conferința de presă conform SPORT

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!