Emiliano Sala Emiliano Sala Cardiff City Emiliano Sala Nantes FIFA Emiliano Sala Nantes Cardiff City Campionate externe

OFICIAL: cazul Emiliano Sala ajunge la FIFA! Nantes a sesizat forul mondial pentru ca nu si-a primit banii

Nantes asteapta sa primeasca prima transa din suma de transfer a lui Emiliano Sala. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 27 Februarie 2019, 16:31
Data actualizarii: Miercuri 27 Februarie 2019, 16:39

Nantes a sesizat FIFA in cazul banilor pe care echipa Cardiff City ii are de achitat pentru atacantul argentinian Emiliano Sala, scrie L'Equipe. 

Amintim ca acesta si-a pierdut viata in tragicul accident aviatic din Canalul Manecii pe 21 ianuarie, chiar in timpul deplasarii sale la Cardiff, pentru inceperea antrenamentelor cu noua sa echipa. 

Marti seara, cei de la Nantes au sesizat oficial FIFA pentru ca cei de la Cardiff City nu au platit prima mansa din banii datorati pentru transferul lui Emiliano Sala. 

Francezii ar fi trebuit sa primeasca 6 milioane de euro, insa galezii refuza sa vireze vreo suma celor de la Nantes pana cand ancheta in cazul mortii lui Sala nu va fi finalizata. 

Nantes a solicitat acum celor de la "FIFA sa execute plata celor 6 milioane de euro, indiferent de pozitia celor de la Cardiff City".

Emiliano Sala semnase contractul cu noua sa echipa cu doua zile inainte de tragicul accident in care si-a pierdut viata. Trupul sau neinsufletit a fost gasit la bordul epavei descoperite pe fundul Canalului Manecii. Pana acum, cauzele tragediei nu au fost stabilite, iar pilotul David Ibbotson nu a fost gasit inca. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!